Universitatea „Ovidius“ felicită campioana României la fotbal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Mesaj pentru campionii de la FC Viitorul Universitatea „Ovidius“ felicită campioana României la fotbal
Educație 16 Mai 2017 / 16:08 600 accesări 1 comentariu

FC Viitorul, formația condusă de Gheorghe Hagi, a câștigat titlul de campioană a României la fotbal în urma victoriei cu 1-0 din partida cu CFR Cluj, iar bucuria câștigării campionatului a fost enormă. Conducerea Universităţii „Ovidius” din Constanţa, instituție de învățământ aflată într-un parteneriat educaţional cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”, a transmis un comunicat prin care felicită noua campioană, căreia îi dorește să continue seria victoriilor și să obțină alte rezultate notabile.

Iată în continuare comunicatul Universităţii „Ovidius” -

„Studenţii şi profesorii Universităţii „Ovidius” din Constanţa transmit calde felicitări echipei FC Viitorul şi conducerii ei, în special maestrului Gheorghe Hagi, pentru rezultatul excepţional obţinut prin câştigarea titlului de campioană naţională a României. Viitorul este cea mai tânără echipă campioană din istoria fotbalului românesc şi, în acest moment, şi din Europa.

Parteneriatul dintre noi ne ajută să impulsionăm tinerii să se dezvolte prin perseverenţă şi excelenţă, valori fundamentale ale succesului în educaţie, sport şi viaţă.

Dragi fotbalişti, suntem foarte mândri de voi şi ne dorim să vă fim alături în toate competiţiile sportive la care veţi participa! Să aveţi cât mai multe victorii, de care să ne bucurăm împreună!”.

Citește și:

FC Viitorul, a 25-a campioană a României la fotbal

A fost sărbătoare după câștigarea titlului de către FC Viitorul

FC VIITORUL, CAMPIOANA ROMÂNIEI

1 comentariu

ole 13:12:26 / 17 Mai 2017
pt astia de la Ovidius

da-va dracului de lingai. ati facut ceva pt echipa sau aveti nevoie de imagine? nesimtitilor. faceti si voi ceva si apoi sa sariti cu gura...stiti voi unde. vedeti ca ati uitat de halep. sau e partea a doua in editia de maine? :)

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.205 secunde