Universități din toate colțurile lumii, reunite la RIUF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Eveniment educațional Universități din toate colțurile lumii, reunite la RIUF
Educație 13 Martie 2018 / 18:07 202 accesări 0 comentarii

În acest sfârșit de săptămână, pe 17-18 martie, la Sala Palatului din București are loc ediţia cu numărul 22 RIUF-Romanian International University Fair. Cel mai mare târg internațional de universități din Europa de Sud-Est aduce în atenția vizitatorilor informații despre peste 8.000 de programe de studiu de la nivel licență, masterat și doctorat de la peste 100 de universități și instituții educaționale din peste 18 țări. În plus, cei interesați de alternative educaționale pot participa la o nouă ediție a conferinței RIUF YouForum, unde vor avea ocazia să interacționeze cu specialiști din diferite domenii de activitate din România.

Cea de-a 22-a ediție RIUF aduce pentru vizitatori cel mai mare număr de țări reprezentate la un eveniment educațional din România. Pe 17-18 martie aceștia vor putea afla informații în premieră despre programe de studiu, condiții de admitere, taxe, burse sau oportunități de dezvoltare direct de la cele peste 100 de universități și instituții educaționale din peste 18 țări printre care și Singapore, Grecia, Italia, Danemarca, Suedia, România sau Letonia. Cei interesați să studieze în țările nordice vor avea ocazia să afle detalii despre sistemul gratuit de educație din Danemarca, Norvegia și Suedia direct de la reprezentanții University of Southern Denmark, BI Norwegian Business School sau Jönköping University. Mai mult decât atât, vizitatorii vor putea afla informații despre taxele mici de studiu din Germania, Grecia sau Franța și vor putea interacționa cu reprezentanți ai universităților de top din lume din Marea Britanie și Olanda.

Sesiunile de discuții vor pune accent pe educație, oportunități pentru tinerii până în 24 de ani, joburi de succes și tehnologie, în timp ce, atelierele urmăresc să învețe tinerii cum să realizeze un CV remarcabil, cum să folosească rețelele de socializare în avantajul lor, ce înseamnă marketingul online și cum să își dezvolte creativitatea, IT, cum poţi aplica la o universitate în străinătate sau criminologie.

Pentru a participa la RIUF, cei interesați sunt încurajați să intre pe www.riuf.ro și să completeze formularul de înregistrare. Mai mult decât atât, pot consulta programul conferinței și își pot rezerva locul la sesiunea sau atelierul dorit.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2019 secunde