Universitățile străine poposesc la Constanța! Cum poți deveni studentul lor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și de Est

Universitățile străine poposesc la Constanța! Cum poți deveni studentul lor

Educație 10 Octombrie 2018 / 12:25 2938 accesări

RIUF-The Romanian International University Fair ajunge la Constanța pe 13 octombrie. Ajuns la cea de-a 23-a ediție, RIUF revine la Hotel Ibis Constanța, cu activități noi și universități aflate în premieră în România. O treime din universitățile de stat din Marea Britanie vor fi prezente la RIUF în această toamnă

Peste 40 de universitați și instituții educaționale din țări precum România, Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Eleveția sau USA sunt pregătite să răspundă la întrebările legate de programele de studiu (licență, masterat, MBA, doctorat) din țară și din străinătate. La RIUF vor fi prezente 20 de universități din Marea Britanie și universități aflate în top 100 mondial precum University of Essex, Northumbria University, University of London.

La RIUF Constanța vizitatorii vor găsi peste 4.500 de programe de licență și masterat în peste 30 de domenii de activitate precum inginerie, arte, business, marketing, IT&Computer Science, management hotelier, drept, medicină, arhitectură.

Consiliere educațională și de orientare în carieră gratuită în timpul evenimentului. Pe lângă gama variată de universități prezente, la RIUF poți interacționa cu organizațiile orientate către programele de dezvoltare personală, profesională și orientare în carieră sau care oferă cursuri de limbi straine. Astfel, pe lângă consilierea educațională, târgul internațional de universități RIUF oferă tinerilor români o experiență completă și o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Cum ajungi la RIUF?

Pentru a participa la târgul internaţional de universităţi RIUF trebuie să completezi formularul online de pe www.riuf.ro. Înscrierea pe site îţi permite accesul pe toată durata târgului, inclusiv la prezentările susţinute de către reprezentanţii universităţilor din cadrul evenimentului şi, la finalul târgului internaţional de universităţi, vei primi o oferta personalizată de studii în funcţie de domeniile şi ţările tale de interes.

La RIUF afli tot ce trebuie să știi legat de studiile în România sau în străinătate și descoperi că este mult mai ușor decât crezi să studiezi unde vrei. Înregistreaza-te pe www.riuf.ro și vino în Constanța, pe 13 octombrie, la Hotel Ibis.

RIUF- The Romanian International University Fair se va organiza în această toamnă și în București (6-7 octombrie), Cluj Napoca (9 octombrie) și Iași (11 octombrie).12
Pagina a fost generata in 0.1776 secunde