„Unora le place swingul“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Unora le place swingul“

Divertisment 07 Februarie 2016 / 15:40 746 accesări

După ce luna trecută a venit la Constanța cu o „Cerere în căsătorie”... cehoviană, Teatrul de Artă București revine pe scena clubului Doors, joi, 11 februarie, de la ora 20.00, cu spectacolul „Unora le place swingul”, de Donna Hoke. Din distribuția comediei, care este regizată de Claudiu Pușcău, fac parte actorii: Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Marius Călugărița și Edgar Nistor.

Biletele, la prețuri de 30 de lei, se pot procura de la sediul clubului luni, marți și joi, între orele 12.00 și 16.00, și miercuri în intervalul orar 17.00 - 21.00.

„Textul, după o cunoscută şi premiată autoare din Statele Unite, tratează cu umor şi dezinvoltură, dar şi cu sensibilitate problemele cuplurilor tinere din zilele noastre! Ce legătură poate exista între două cupluri vecine, un pui de elefant, sex şi lasagna? Iată un răspuns pe care îl puteţi afla numai dacă veţi accepta să vă dezbrăcaţi de prejudecăţi şi să deveniţi spectatori ai unui spectaculos spectacol al contrastelor, în care nonconformismul se îmbină cu sensibilitatea, iar umorul cu profunzimea sentimentelor”, se arată în prezentarea comediei.

Citește și:

Adrian Naidin cântă, duminică, în Doors

Mircea Vintilă cântă la Constanța, în scop caritabil

„Căsătorie” în... club12