Campania națională “Curățenia Pământului începe cu Noi”, se lansează în județul Constanța, cu ocazia Zilei Pământului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

UPDATE. Campania națională “Curățenia Pământului începe cu Noi”, se lansează în județul Constanța, cu ocazia Zilei Pământului

Eveniment 21 Aprilie 2021 / 11:41 782 accesări

UPDATE

Din motive independente de Consiliul Județean Constanța, lansarea Campaniei naționale „#Curățenia Pământului începe cu Noi", programată a avea loc mâine, 22 aprilie 2021, în „Situl Natura 2000 Pădurea și Valea Canaraua Fetii – Iortmac", situat pe raza comunei Băneasa, județul Constanța, va fi reprogramată la o dată ulterioară pe care ANANP o va comunica în timp util.

Știre inițială

Agenția Națională pentru Arii Naturale Protejate – A.N.A.N.P, dă startul Campaniei Naționale “#Curățenia Pământului începe cu Noi”, în ziua de 22 aprilie 2021, în județul Constanța, informează Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul va avea loc în “Situl Natura 2000 Pădurea și Valea Canaraua Fetii – Iortmac”, situat pe raza comunei Băneasa, județul Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu a răspuns pozitiv invitației Președintelui A.N.A.N.P, Adi Croitoru, de se alătura acestei ample campanii lansate în județul Constanța, cu ocazia Zilei Pământului. La rândul său, președintele CJC a transmis o invitație întregii echipe a instituției pe care o conduce, urmând ca o parte a angajaților CJC, să se alăture benevol acestei campanii de educare, conștientizare și responsabilizare a cetățenilor cu privire la importanța ariilor naturale protejate de pe raza județului nostru.

Este o acțiune de sensibilizare și conștientizare a populației , ce se va desfășura în timp, în toate județele țării, și își propune mobilizarea tuturor energiilor locale pentru implicarea în acțiuni de ecologizare și, totodată, de informare a cetățenilor cu privire la sancțiunile care vor fi aplicate pe viitor, celor care, în diverse forme, aduc atingere conservării habitatelor naturale protejate, și nu numai.

La nivelul județului Constanța, această campanie ne oferă, încă o data, șansa de a ne implica direct în protejarea mediul înconjurător, cu speranța că și generațiile viitoare vor lua atitudine și vor contribui la protejarea patrimoniului natural. Avem responsabilitatea de a fi activi și implicaţi, de a ne apăra patrimoniul natural - garantul sănătății, bunăstării economice și siguranței fiecaruia dintre noi. Astfel de activități sunt întotdeauna binevenite, iar prin participarea Consiliului Județean Constanța la acest eveniment, se dorește încurajarea comunităților de a acționa în mod responsabil față de mediul înconjurător.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.255 secunde