Urmărit pentru viol, prins de polițiștii constănțeni!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Urmărit pentru viol, prins de polițiștii constănțeni!

Eveniment 28 Aprilie 2016 / 09:44 1192 accesări

Sursa foto: IPJ Constanța

Sursa foto: IPJ Constanța

În sfârșit, se face dreptate! Joi dimineață, polițiștii constănțeni l-au prins pe Ştefan Adrian Alexa, tânărul de 26 de ani care a fost condamnat la închisoare după ce în luna februarie a anului trecut a sechestrat și violat o tânără de 22 de ani, împreună cu alți trei indivizi. Violatorul a fost pus la pâmânt și încătușat în plină stradă de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Constanța.

Judecătoria Constanţa a decis, pe 8 ianuarie, ca Ştefan Adrian Alexa să primească 8 ani şi 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în stare de pluralitate intermediară şi pentru viol, pe când Valentin Marius Trifan a primit 7 ani şi 4 luni de închisoare. Mai departe, Gheorghe Velicu a fost condamnat la 6 ani şi 10 luni de închisoare, la fel şi Dan Alexandru Oltineanu. Ştefan Adrian Alexa era singurul dintre cei patru violatori care a scăpat de executarea pedepsei. La data de 11 aprilie 2016, Judecătoria Constanţa Secţia Penală a emis un mandat de executare pe numele lui. De atunci violatorul s-a sustras de la executarea pedepsei și a fugit din locuinţa sa din localitatea constănțeană Poarta Albă, unde stătea împreună cu membrii familiei sale. Fugarul s-a ascuns într-un imobil din comuna Lumina. Acolo a fost depistat şi reţinut în plină stradă, miercuri dimineață, de către polițiștii constănțeni. Va ajunge acum unde îi este locul, după gratiile unei celule din Penitenciarul Poarta Albă.

POVESTE DE DRAGOSTE PRESCHIMBATĂ ÎN FILM DE GROAZĂ!

Reamintim calvarul prin care a trecut fata din Vaslui sechestrată și violată de cei patru indivizi în iarna anului trecut. Aceasta a crezut că și-a găsit jumătatea, însă povestea de dragoste s-a transformat într-un coșmar! Este vorba despre tânăra de 22 de ani care a fost batjocorită într-un apartament din cartierul Tomis Nord. Acolo a fost violată, două nopți la rând, de mai mulți indivizi. Victima a ajuns în Constanța după ce a cunoscut un tânăr pe Facebook. Cei doi au vorbit pe internet, iar la un moment dat s-au hotărât să se întâlnească. Ea a acceptat invitația de a veni la mare, fără să bănuiască povestea înfiorătoare pe care urma să o trăiască. Ajunsă în Constanța duminică, 8 februarie 2015, fata a plecat, împreună cu individul, către apartamentul acestuia. Au petrecut puțin timp singuri, dar, la un moment dat, în locuință și-au făcut apariția trei prieteni de-ai gazdei. Acea noapte neagră avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Fata a fost violată ore în șir de cei patru indivizi, iar în noaptea de luni spre marți a fost forțată să întrețină raporturi sexuale de șase agresori. În tot acest timp, victima a fost sechestrată în casa celui care o chemase la Constanța. Marți dimineață, profitând de neatenția acestuia, a reușit să îi trimită un e-mail unei cunoștințe și i-a vorbit despre coșmarul prin care trece. Persoana respectivă a sunat la 112 și a anunțat Poliția. Disperată să scape din ghearele indivizilor, fata și-a riscat viața. A sărit de la fereastra apartamentului aflat la etajul 4 pe acoperișul unui balcon situat la etajul 2. Un vecin a observat-o și a ajutat-o să coboare, iar polițiștii au ajuns imediat în zonă. Tânăra a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. A ieșit din infern, dar acest coșmar va rămâne în inima ei pentru tot restul vieții.

Citește și:

Condamnați după ce au sechestrat şi violat o tânără în Tomis Nord

A sărit de la etajul patru ca să scape de violatori!12
Pagina a fost generata in 0.3705 secunde