Ursula von der Leyen, aleasă preşedinte al Comisiei Europene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Ursula von der Leyen, aleasă preşedinte al Comisiei Europene
Externe 16 Iulie 2019 / 20:45 263 accesări 0 comentarii

Ursula von der Leyen a primit, marţi seară, votul favorabil dar destul de strâns, al Parlamentului European pentru numirea în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene. Ursula von der Leyen a primit 383 de voturi pro, 327 de voturi împotrivă, iar 22 de eurodeputaţi s-au abţinut de la vot, a anunţat Parlamentul European.

"Mă simt foarte onorată, sunt copleşită, vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o", a declarat Ursula von der Leyen, citată de site-ul Politico.eu.

"Încrederea pe care mi-aţi acordat-o este încrederea pe care o acordaţi Europei. (...) Pentru mine, este o responsabilitate mare, iar munca începe acum. Mesajul este că vom colabora cu toţii în mod constructiv, deoarece efortul este pentru o Europă unită şi puternică", a precizat Ursula von der Leyen.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2755 secunde