USR Constanța și-a făcut deja socotelile pentru alegerile locale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Socoteala din târg se potrivește rareori cu cea de acasă USR Constanța și-a făcut deja socotelile pentru alegerile locale
Politică 05 Octombrie 2019 / 09:38 740 accesări 4 comentarii

USR Filiala Municipală Constanța anunță că rezultatul votului dat în urma convocării Adunării Generale în vederea organizării de alegeri pentru candidatul partidului la funcția de primar al Constanței l-a plasat pe controversatul deputat Stelian Ion drept aspirant la fotoliul pe care acum îl ocupă Decebal Făgădău. Lista de candidați pentru Consiliul Local al Municipiului Constanța, întocmită, spun reprezentanții USR, în baza aceluaiași vot este următoarea: 1. Caragheorghe Dumitru 2. Negoi Remus 3. Cocargeanu Florin 4. Garip Mirela 5. Ochiuleț Mihai 6. Mănăilă Anca 7. Iacob Cătălin 8. Popescu Cristiana 9. Cheosea Dima 10. Badea Cerasela 11. Lazăr Gilda 12. Popa Daniel 13. Paris Dumitru 14. Dordea Andrada 15. Peniu Gabriel 16. Bordeianu Elena 17. Muctat Serdin 18. Grecu Gheorghe 19. Cîrjaliu Diana 20. Bunghez Adriana 21. Timofte Loredana 22. Leonida Ramona 23. Șerban George 24. Fustașu Mircea 25. Malciu Ioan 26. Focșa Ciprian 27. Ghițescu Cristian 28. Mirea Cristian 29. Gima Stelian 30. Buga Ciprian 31. Irimia Dănuț 32. Șamata Dumitru.

Loading...

4 comentarii

Papu 12:49:36 / 05 Octombrie 2019
Stelică și ai lui

Ăștia sunt toți numai machedoni? Văd o listă care, în frunte cu primarul wannabe Stelică, este plină de machedoni!

Ianisa 13:25:18 / 05 Octombrie 2019
Pentru Papu

Nu sunt doar machedoni, am vazut pe listă și un turc, și o româncă, și o psihiatră fostă PSD... Variație mare... Diana, manca-o-ar mama, imediat ce nu a mai ținut-o în brațe Consiliul Județean, a plecat de la sefia sectiei exterioare de Psiahiatrie Palazu, considerata cea mai nenorocita sectie de psihiatrie a unui spital judetean din toate cate exista și s-a refugiat la USR, după modelul lui Stelică. L-a apărat pe Mazare în procese, și personale, si ca primar, a luat o gramada de bani de pe urma lui și acum ne da lectii de la inaltimea pseudostachetei useriste. Vai de steaua voastra!

Diana Cirjaliu 09:02:59 / 07 Octombrie 2019
Pentru Ianisa

Diana manca-o-ar mama nu a fost niciodata tinuta in brate de PSD sau de Consiliul judetean. Diana manca-o-ar mama a obtinut specialitatea prin rezidentiat, in 2001 si postul de sef de sectie prin concurs care nici macar nu s-a tinut in Constanta ci la Tg Mures. E cat se poate de logic ca daca pe Diana manca-o-ar mama ar fi tinut-o in brate Consiliul Judetean, sectia aia n-ar mai fi aratat asa. Asta a fost si motivul pentru care Diana manca-o-ar mama si-a dat demisia pina la urma si a reactionat public pina in momentul in care managerul si Consiliul judetean au recunoscut ca nu au virat fondurile promise iar Asociatia Romana de Psihiatrie si Psihoterapie a luat atitudine in privinta discriminarii tuturor sectiilor de psihiatrie. Unii s-au nascut scuipatori si scuipa fara noima, fara cunoastere si acceptarea faptului ca altii chiar vor sa construiasca si sa lase ceva in urma.

Sumer 18:21:12 / 10 Octombrie 2019
Machedoni

Sa nu mai spuneti ca in USR Constanta sunt numai machedoni pentru ca pe tantari astia nu ii intereseaza partidul din care fac parte ci sa fie acolo unde este sange de supt,motiv pentru care astia se baga in toate partidele pentru ca sa fie siguri(daca nu este partidul unuia la putere este altul in care este fratele,varul,unchiul etc.Ce,daca orasul Constanta l-a avut primar pe Radu Mazare nu se gaseau machidoni cu functii de decizie in primarie?.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1727 secunde