USR-PLUS și-a stabilit candidatul la prezidenţiale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
USR-PLUS și-a stabilit candidatul la prezidenţiale
Politică 21 Iulie 2019 / 18:54 336 accesări 2 comentarii

Alianţa USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianţei la prezidenţiale, iar pentru funcţia de premier l-au validat pe Dacian Cioloş. Anunţul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai alianţei 2020. „Obiectivul nostru este ca eu, în calitate de candidat al alianţei USR-PLUS, să ajung în turul al doilea. Este o probabilitate evidentă că preşedintele Iohannis va fi celălalt candidat din turul al doilea, reprezentantul PNL. Pentru România va fi un semn de mare normalitate şi însănătoşire să aibă opţiunea în turul doi între candidatul PNL şi candidatul USR-PLUS”, a declarat Dan Barna, în cadrul unei conferinţe de presă. Dacian Cioloş, validat de alianţa 2020 USR-PLUS pentru funcţia de premier, dacă aceasta va câştiga alegerile, a afirmat că românii vor o schimbare, PSD fiind un partid nedemocratic. „Românii aşteaptă ca lucrurile să se schimbe în ţară în mod fundamental şi structural, nu doar peticeli pe ici pe colo. Ceea ce se întâmplă şi se va întâmpla în lunile următoare va dovedi românilor că mobilizarea pe care au arătat-o la europarlamentare şi la alegerile din ultimii trei ani de zile produce schimbări şi în politica din România. Există şanse mari ca pentru prima dată în ultimii 15-20 ani să avem în turul doi al alegerilor prezidenţiale candidaţi care provin din forţe democratice, pentru că PSD-ul din păcate nu îl putem considera o forţă democratică, acolo e o forţă de clan unde grupuri de interese acţionează în comun şi au luat ostatici, menţinând zone de sărăcie. Lucrurile acestea trebuie să se termine în România”, a susţinut Dacian Cioloş.

Taguri articol
Loading...

2 comentarii

Lolek SI bolek !!!! 11:35:23 / 23 Iulie 2019
PARTIDUL LUI KOLDEA.

Ce șansă pt Romania.!!!.. După un preș PENAL TRĂDĂTOR care e susținut de URSS SI RFG...Acum avem un candidat la prezidențiale din partea ... SRI... Franței si Ungariei.!!!...De , schimbare de macaz ... Avem ce merităm .. Adevăratul Patriot ,care avea cele mai mari șanse să câștige alegerile prezidențiale a fost învins de JUSTIȚIA BASHITA ,care astfel a eliminat SINGURUL ROMÂN Patriot care sa luptat pt că Românii sa trăiască mai bine ,în tara lor ,care sa luptat că JUSTIȚIA sa devină independentă ,Care a luptat că resursele naturale imense pe care le deține România ,sa nu fie date pe nimic străinilor.l.Pt toate acestea a fost condamnat la închisoare 3 ani ai 6 luni ..

nicu duru 12:41:24 / 23 Iulie 2019
Limbricul oligofren..

Cu Veorica ta la carma va indreptati direct la groapa istoriei.. Partidul vostru de penali trebuie sa dispara.. Tu trebuie sa te întorci la Palazu Mare..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.3393 secunde