Val de aer cald peste România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Val de aer cald peste România

Vremea 19 Martie 2023 / 15:29 857 accesări

Un val de aer cald va ajunge în țara noastră în zilele următoare, iar spre finalul săptămânii, temperaturile vor crește semnificativ, mai ales în zona de sud.

În vestul țării se vor înregistra până și 19 grade. Vremea va fi însorită, cu ploi slabe doar pe alocuri, însă la sfârșitul săptămânii viitoare aerul cald va provoca instabilitate și ne putem aștepta și la primele furtuni cu descărcări electrice din acest an.

Încălzirea va fi și mai spectaculoasă după ziua de joi, 23-25 de grade vineri și sâmbătă în sud-est , așa că vremea devine deosebit de caldă pentru finalul lunii martie, pentru această perioadă trebuia să fi avut 10-16, iar noi vom avea vinerea viitoare până spre 25 de grade, deci cu 8-10 grade mai mult.Ploile urmează să-și facă apariția spre weekendul viitor, mai ales spre vestul, centrul și nordul țării, atunci sunt manifestări de instabilitate, ploile având caracter de aversă și vor fi posibile și descărcări electrice și chiar intensificări ale vântului, spune Mihai Timu, meteorolog ANM.Ştiri recomandate

12