Valeriu Gheorghiţă: Dacă vaccinăm în acest ritm, vom ajunge la peste cinci milioane de persoane până la 1 iunie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Valeriu Gheorghiţă: Dacă vaccinăm în acest ritm, vom ajunge la peste cinci milioane de persoane până la 1 iunie

Sănătate 27 Aprilie 2021 / 16:12 611 accesări
Valeriu Gheorghiţă, foto: gov.ro

Valeriu Gheorghiţă, foto: gov.ro

Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marţi că peste 5 milioane de persoane vor fi imunizate anti-COVID până la 1 iunie dacă ritmul de vaccinare s-ar menţine aşa cum este în prezent.

"Peste cinci milioane. Dacă vaccinăm în acest ritm, vom ajunge la peste cinci milioane de persoane vaccinate", a spus medicul militar.

Referindu-se la centrul mobil de vaccinare de la Afumaţi, Gheorghiţă a afirmat că ritmul de imunizare nu este cel pe care l-a considerat că va fi.

"Iar în ceea ce priveşte activitate centrelor mobile, la Afumaţi încă este activitate, se vaccinează însă. Desigur că ritmul de vaccinare nu este unul aşa cum noi am considerat că va fi. Dar printr-o comunicare om la om, pentru că în mediul rural noi considerăm că acest lucru va putea creşte, dacă vreţi, conştientizarea persoanelor vizavi de importanţa vaccinării, prin discuţii om la om între mediul de familie şi cei care reprezintă, dacă vreţi, persoanele cu credibilitate în comunităţile respective", a susţinut preşedintele CNCAV.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1666 secunde