Valuri de cărți la Gaudeamus Litoral!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A X-a ediție Valuri de cărți la Gaudeamus Litoral!
Cultură 08 August 2018 / 16:49 363 accesări 0 comentarii

Se deschide, din nou, târgul de carte Gaudeamus Litoral! Radio România și Radio Constanța îi îmbie pe constănțeni și turiștii de pe litoral la lectură. Astfel, în perioada 11 - 15 august, în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia, va avea loc cea de-a X-a ediție estivală a Târgului Gaudeamus Litoral. „În plin sezon estival, Radio România vă invită să sărbătoriți Centenarul Marii Uniri și 90 de ani de radiofonie românească, la Târgul Gaudeamus Litoral. Valuri de premii, carte și muzică vă așteaptă între 11 și 15

august“, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Gaudeamus Litoral 2018 este organizat de Radio România și Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. Președintele de onoare al Târgului Gaudeamus Litoral 2018 este conf.univ.dr. Daniel Citirigă, prodecan al Facultății de Istorie din cadrul Universității „Ovidius“ Constanța.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.357 secunde