Vama cântă, sâmbătă, pentru constănțeni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vama cântă, sâmbătă, pentru constănțeni

Divertisment 23 Octombrie 2015 / 19:51 909 accesări

Ca la 18 ani, așa vor petrece constănțenii care aleg să meargă, sâmbătă seară, în clubul Doors. Pentru ei va cânta Vama, începând cu ora 23.00, iar distracția este garantată. Cei care vor să se distreze alături de Tudor Chirilă & Co. și nu și-au rezervat încă loc pot să-și cumpere tichet, la prețul de 40 de lei, chiar în seara concertului, la intrarea în club.

Vama este una dintre cele mai iubite și cunoscute formații rock din România. Piesele sale, cu mesaj, sunt pe placul fanilor de toate vârstele. Din 2006, după ce Vama Veche s-a destrămat, solistul Tudor Chirilă și chitaristul Eugen Caminschi au dus mai departe spiritul formației-etalon a tinerei generații, alături de Lucian Cioarga - tobe, Dan Opriș - bas și Raul Kusak - clape, care a fost înlocuit câțiva ani mai târziu de Gelu Ionescu.

În iunie 2008, Vama a lansat primul său album, numit simplu „Vama”. Evenimentul s-a petrecut în cadrul unui concert live la Arenele Romane. A urmat „2012”, al doilea album, mai... rock și mai optimist decât cel precedent, care a fost primit foarte bine de către fanii formației. Single-ul „Perfect fără tine” a devenit Piesa Anului 2013 la Premiile Radio România și ZU Music Awards.

Citește și:

Vama se mută la Constanța

Vama vine cu un nou concert

Concert de toamnă cu Vama

Super-concert Vama, la mare

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1198 secunde