Vanghelie: Am fost chemat la DNA în calitate de talentat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vanghelie: Am fost chemat la DNA în calitate de talentat
Justiție 12 Martie 2018 / 14:30 532 accesări 0 comentarii

Fostul primar al sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a declarat, luni, la ieşirea din sediul DNA, că a fost chemat "în calitate de talentat" şi a mai anunţat că în zilele următoare "vor apărea nişte lucruri frumoase".

"Am venit în calitate de talentat. Păi ce pot să vin eu, ce pot să vin atâta timp cât eu spun de dimineaţa până seara ce s-a întâmplat şi de ce suntem în momentul de faţă aşa cum suntem, că economia nu funcţionează, oamenii de afaceri s-au dus dracului, unii sunt fugiţi din ţară, alţii sunt morţi, politicieni nu mai există, avem prim-miniştri şi miniştri din Teleorman. E totul minunat. Şi venim şi noi pe aicea (pe la DNA-n.r). E singura instituţie care funcţionează în România, asta trebuie de aplaudat poate", a declarat fostul edil, la ieşirea din sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Chestionat despre înregistrările care au apărut în presă în ultima perioadă, Marian Vanghelie a spus că "în următoarele zile, apar nişte lucruri frumoase".

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.4559 secunde