Vara aceasta, lasă tehnologia și devino Zbumzzi! În fiecare seară, până pe 25 august

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie

Vara aceasta, lasă tehnologia și devino Zbumzzi! În fiecare seară, până pe 25 august

Divertisment 21 Iulie 2019 / 18:54 2704 accesări

Ce poate fi mai plăcut în vacanța mare, pentru copii, dar și pentru părinți, decât activitățile recreative în aer liber? Dacă nu ați plecat încă în vacanță și vreți ca prichindeii dvs. să se joace afară, în compania altor copii, atunci trebuie neapărat să veniți în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, în fiecare seară, până pe 25 august, în intervalul orar 17.00-21.00, pentru a vă întâlni cu... Zbumzzi.

Întâlnirea de poveste se desfășoară în cadrul proiectului „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino Zbumzzi!“, o alternativă sănătoasă la jocurile pe tabletă, calculator, laptop sau telefon.

Alături de frumoasa și tânăra echipă Zbumzzi, formată din studenți de la Facultatea de Arte, specializarea Artele Spectacolului din cadrul Universității „Ovidius“și chiar din elevi șistudenți de la Medicină, copiii nu se vor plictisi. Garantat!

„Încălzirea“ pentru distracție începe în fiecare zi, de la ora 17.00, cu antrenamente specifice și dans, alături de: Ioana, Diana, Catinca și Loredana. Apoi, de la ora 18.00, se desfășoară timp de o oră, atelierele de pictură, face painting, actorie, desene pe asflat și jocurile copilăriei.

Cătălina și Alina, fetele care pun culoare pe obrajii celor mici, s-au împrietenit deja cu prichindeii care doresc să fie, la cerere: pisicuțe, fluturași, inorogi și multe alte animăluțe fantastice, în cele mai năstrușnice combinații cromatice.

Gabriela coordonează atelierele de pictură la care participă copii talentați ce își pot vedea apoi creațiile expuse. În același spațiu, Loredana și Diana le dau celor mici lecții de actorie. Mai încolo, aproape de scenă pe care urcă în fiecare weekend (sâmbătă și duminică, între orele 20.00 și 21.00) trupa Zbumzzi, copiii pot realiza desene pe asfalt alături de Georgiana.

La mare căutare sunt și jocurile copilăriei, coordonate de... Cenușăreasa și căpitanul Hook. Nelipsit de la întâlnirea zilnică cu copiii este și cel mai mare Minion din câți s-au văzut.

Distracția continuă cu animație (de luni până vineri, între orele 19.00 și 21.00 și sâmbătă și duminică, în intervalul 19.00-20.00), iar în ultimele două zile ale săptămânii Catinca, Loredana, Diana, Ioana și Edi susțin un spectacol interactiv cu dans și muzică pentru prichindei. Veniți să-i vedeți!

Evenimentul „Hip Hip Zbumzzi. Lasă tehnologia și devino ZBUMZZI!“ este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și este finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

Taguri articol
ZbumzziHipPrimăriaTehnologiaDansCopiiAteliereleActorie


12
Pagina a fost generata in 0.221 secunde