Vasile Blaga, audiat de procurori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vasile Blaga, audiat de procurori

14 Aprilie 2016 / 11:45 527 accesări

Vasile Blaga a ajuns joi, în jurul prânzului, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, acolo unde este audiat în calitate de martor într-un dosar privind suspiciuni de corupție la ANRP.

La intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție, copreședintele PNL a declarat că a fost citat într-un dosar de abuz în serviciu. Potrivit unor surse judiciare, Vasile Blaga a fost chemat de procurorii DNA să dea declarații în calitate de martor într-un dosar privind suspiciuni de corupție privind retrocedări ilegale făcute de ANRP.

Întrebat dacă avea cunoştinţă de neregulile de la ANRP, Blaga a spus „nu am fost implicat, procurorii vor face lumină în aceste cazuri”.

Procurorii anticorupţie au investigat în ultimii ani mai multe presupuse fapte de corupţie de la ANRP, unele dintre dosare fiind deja trimise în judecată. În cauzele rămase în curs de instrumentare la DNA au fost audiaţi, de la începutul acestui an, ca martori, printre alţii, Emil Boc, Cătălin Predoiu, Sebastian Vlădescu şi Gheorghe Pogea.

Taguri articol


12