V-ați gândit că lenjeria de pat poate fi de vină pentru somnul precar?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

V-ați gândit că lenjeria de pat poate fi de vină pentru somnul precar?

Lifestyle 09 Aprilie 2021 / 16:25 471 accesări

Despre calitatea somnului și despre importanța odihnei s-au scris multe. Există ce-i drept un cumul de factori ce pot influența somnul. Printre altele însă și calitatea lenjeriei contează. Este ceea ce unii subestimează, din păcate. Rolul acestui set de textile este mai mult decât de a îmbrăca piesele de pat, respectiv salteaua, pernele și plapuma. Are o contribuție estetică desigur, însă și funcțională.

Cum ar trebuie să fie o lenjerie de pat pentru a vă asigura un somn de calitate

Nu există neapărat o regulă, lucrurile sunt ușor versatile în funcție și de reperele pe care le are fiecare în ceea ce privește confortul și calitatea. Gama delenjerii de pat ranforcepoate fi ideală, la fel de bine cum și cea cu lenjerii din bumbac reprezintă o alegere bună. Diferența o poate face prețul și în cele din urmă rezistența în timp a acestui set.

Lenjeria de pat trebuie să fie confortabilă, moale și plăcută la atingere. Pentru asta ar trebui să evitați materialele sintetice, dar și cele care au un gramaj mic. O lenjerie din bumbac cu un gramaj mic per metru pătrat înseamnă mai multe șanse de rupere post spălare sau suprafață să se scămoșeze mai rapid. Iar asta nu poate fi decât un deranj în plus atunci când o veți folosi iar.

O lenjerie de calitate este cea care corespunde cu mărimea patului și a pieselor ce fac parte din acesta. Oricât de banal vi se pare, a înghesui o pernă într-o față de pernă prea mică este un chin și un afront adus confortului din timpul somnului pentru că vă face perna mai tare. Dacă trebuie să țineți cont de acest aspect atunci trebuie spus că lenjeria de pat va fi aleasă cu 10 cm mai mare decât dimensiunile patului, luând în calcul și posibilitatea ca materialul să se strângă la spălare.

Lenjerii de calitate la prețuri accesibile găsiți la Finette

O lenjerie de calitate nu este cea elegantă, cu un print cât mai sofisticat, ci cea realizată din materiale de calitate precum bumbacul. Dacă ar fi să aplicați regula pe care o aplică cei din horeca, lenjeria albă este ideală pentru că aceasta induce starea de bine corelată cu ideea de curățenie absolută.

Indiferent ce tip de lenjerie vă doriți, fie că este vorba de cea groasă cocolino, ideală pentru iarnă sau cele subțiri pentru sezonul cald, magazinul onlineFinette.rovă pune la dispoziție o gamă largă. Prețurile sunt dintre cele mai accesibile și, în plus, aici veți găsi și lenjerii de pat create de producători autohtoni, cum sunt cele de Pucioasa.

Lenjerii de pat pentru bebeluși, paturi single sau matrimoniale, cu dimensiuni între 100x160 cm 200x230 și cu prețuri la fel de variate sunt ușor de achiziționat online. Pentru un plus de confort și pentru o notă estetică adusă patului puteți opta și pentru seturi de cuverturi regăsite tot aici.

Contact:

0770 213 601 | comenzi@finette.roŞtiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2185 secunde