Venituri regești pentru pensionarul Băsescu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Venituri regești pentru pensionarul Băsescu
Politică 10 Septembrie 2017 / 16:08 1684 accesări 13 comentarii

Pensionarul Traian Băsescu trăiește pe picior mare din punct de vedere financiar. Potrivit ultimei sale declarații de avere, fostul președinte primește o pensie lunară de 37.956 lei. Însă această sumă nu se compară cu indemnizația de fost șef de stat, care este de trei ori mai mare. Aproape 140.000 de lei primește Băsescu pentru faptul că s-a aflat la conducerea țării timp de 10 ani. Pe lângă pensie și indemnizația de fost președinte, Băsescu primește în prezent și indemnizația de senatori, care, numai pentru jumătate de lună reprezintă aproape 3.000 de lei (e vorba de o parte din decembrie 2016, după jumătatea lunii, când a preluat mandatul).

13 comentarii

Acest torționar.. 06:17:50 / 11 Septembrie 2017
NU merită nici un ban..

Sa facă chetă basisti susținători acestui odios dictator .. pansesluta nn kuru Cici sasmd...mihai

a-mirabilis 08:11:35 / 11 Septembrie 2017
Cheltuiel ascunse

Ei,chiar asa ,fara niciun ban nu se poate.A stat si el ca un ...presedinte -n pe fruntea tarii.Nu el este vinovat,ci legile .Problema este ca in momentul cand ministru Olguta vrea sa corecteze niste legi aberante sar toate javrele sa o muste.Pana cind nu se vor corecta legile privind criteriile pentru retribuirea muncii si a pensiilor, liniste in tara nu va exista.Nu inteleg de ce guvernul ascunde anumite plati si nu le comunica denumirea acestora?Numarul si categoria sporurilor,indemnizatiilor de,sedinte,sef,deplasare,zgomot,cantec,revolutionar,handicapat,premiilor,refugiat,dezidenti.Inteleg totusi ca democratia in Romania a facut sa apara tot felul de subterfugii prin care s-au inventat tot felul de ,,recompense Oscar""tocmai pentru a asigura permanenta linistita la butoane a guvernantilor ,fara sa puna ceva bani pentru a...,,da cu var pe ce a construit Ceausescu''.

Cristi! 08:59:40 / 11 Septembrie 2017
Hello

Un om care ar trebui sa fie 'VIEȚAȘ' !

Udrea 10:13:50 / 11 Septembrie 2017
Băse ...base...

Ce bărbat ai fost o dată...și ce ai ajuns..NU MERITĂ NICI UN SFANȚ...de la poporul pe care la batjocarit.. EȘTI AFARĂ JAVRĂ ORDINARĂ a fost sloganul perfect pt acest satrap.Sa trăiască bine dar cu salariul ăla minim pe economie din mandatul ăla al lui (pe care ii la furat lui Geoană) ...900 Ron...E suficient pt satrap..Așa și ăla diminuat cu .. 25 *%...Asta merită ...Averea confiscată pt recuperara prejudiciilor din : .......și la familie extins.

Mirabilis eee 10:18:35 / 11 Septembrie 2017
Subiect u era ...

Basau unui și nu Olguța și PSD..Nu te-ai prins pronunțat în privința "pensiei"astuia aia nesimțită..Pe care din păcate o plătim și noi ăștia care l-am demis la referendum ..

Nicu duru 10:22:09 / 11 Septembrie 2017
Oligofrenulei postac

Se pisa pe tine cu bolta.. El ia bani și trăiește bine iar tu latri la luna și aștepți și acuma puiul congelat a lui Pastae..

Udrea.. Elena Gabriela.. 10:27:36 / 11 Septembrie 2017
Aspirina...

E numele întreg al consoartei..Ah ce mulți bani primește ăsta tocmai EL care ne-a promis că VOM TRĂI BINE și ne-a ars la buzunare și distrus ec națională... Merită atâția bani tocmai EL care "spunea că santem in criză..Așa cu criza e alta poveste Dimineață ieșea pe post TV Boc ...santem in criză...Seara când se trezea dictatoru...Am ieșit din criză...Și tot așa a doua zi !...Pt susținători acestuia le recomand pe YOUTUBE parodia politică marca Bendeac ... BĂSESCU VORBEȘTE DIN...SICRIU..SI ... BĂSESCU INSOMNIATICU..Unde se vede în toată splendoarea LUI..(vizionare plăcută o să râdeți cu lacrimi)

GeoX 16:07:23 / 11 Septembrie 2017
UuuuuuUuuu

Bataie de joc !!!! Ne meritam soarta romanilor !!! Halal tara..

BASISTI săriți ... 06:55:20 / 12 Septembrie 2017
Futuva rasa n gură.

De idioți . Stăpânu vostru e făcut franjuri săriți ligetil acolo unde va place..Gura voastra ne a întors cu 15 ani înapoi acest nemernic cu sprijinul vostru de idioți.Oare unde se afla țara asta dacă și satrapu stăpânu vostru urma aceași politică cu a lui PONTA și LIVIU care au adus bunăstare romanalui și nu ce a făcut EL

jjj 14:50:25 / 12 Septembrie 2017
bknj

sa ma lingi in cur nea base,cu pnl-ul si usr-ul la un loc.multa muie la aia din piata...rezist...sa ma sugeti la pula sa vad cat rezistati.era sa uit,sa mi-o storci, kovesi.

A apărut..un BASIST..!!! 14:52:45 / 12 Septembrie 2017
LIBERAL idiot..

Mai santeti ..? Rasa voastră de jigodi bashite Relu m Voi santeti mai vinovați că Marinelu bashit. Pt distrugerea României...Nu sa făcut nimic nu sa realizat nimic în mandatul satrapului numai rele distrugeri închideri de școli și spitale au murit români la ușile spitalelor închise de acest satrap care spune CĂ SPITALELE SI ȘCOLILE NU SANT ......RENTABILE deci trebuiesc ... închise..gura ta de idiot de BASIST împuțit Relu tiu ești vinovat pt TOT râul pe care la făcut dictatoru.

Unde sânt cele 20 de miliarde... 14:59:51 / 12 Septembrie 2017
DE EURO ..

...Bani pe care guv basescu boc aspirina cocoș blaga ia luat cu un AN înainte de a tăia salariile și pensiile românilor..O CENTURA DE SIGURANȚĂ..așa numea DICTATORU acel împrumut cel mai mare din istoria României...Sa plătească proști PSD și ALDE..bani pe care i-au papat PDL (PNL)..Gura ta de idiot BASIST nnn kuru și jigodia de Relu Marinelu să mă sugeti la PULA cu toată familia voastră...Asta meritați dacă mai sustineti basismul MAFIOT

nicu duru 12:46:31 / 13 Septembrie 2017
Slugilor din redactie..

Postarea mea ati sters-o si nu avea cuvinte obscene dat postarea care era inaintea ei in care cuvantul pula este scris cu litere mari nu constitue motiv sa-i stergeti postarea...Basescu s-a pișat pe stapani vostri si i-a bagat la racoare Stroe e bine mersi si isi vede de treburile lui.. Iar stapani penali plang ca sunt trasi la raspundere..

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2294 secunde