Vergil Chiţac: Voi profesionaliza Primăria Constanța cu oameni care au avut rezultate

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vergil Chiţac: Voi profesionaliza Primăria Constanța cu oameni care au avut rezultate

Politică 10 Octombrie 2020 / 09:45 1225 accesări

Primarul ales al municipiului Constanta, liberalul Vergil Chitac, a afirmat vineri, 9 octombrie, ca va profesionaliza administratia locala, ca vor pleca din primarie cei care au incalcat legea si nu si-au facut treaba, dar si ca va fi un primar pro business si care nu va avea o relatie contondenta cu presa.

Vergil Chiţac dezminte diverse zvonuriși face câteva remarci pe pagina sa de facebook.

1. Se zvonește că voi concedia foarte mulți funcționari din Primărie. Fals. Vor pleca cei care au încălcat legea și cei care nu și-au făcut treaba. Cred în buna credință a oamenilor.

2. Se zvonește că voi politiza Primăria. Fals. O voi profesionaliza cu oameni care au demonstrat în sectorul respectiv că pot și care au avut rezultate. Știu și cred că oamenii mari pot face lucruri mari.

3. Se zvonește că voi intra in război cu oamenii de afaceri. Fals. Voi fi un primar pro business și veți vedea asta. Știu și cred că afacerile private sunt motorul economiei locale.

4. Se zvonește că voi avea o relație contondentă cu presa. Fals. Dincolo de mizeriile care s-au spus despre mine și familia mea în campania electorală, știu și cred că presa este esența democrației.Ştiri recomandate

12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.1201 secunde