Vergil Chiţac: Voi verifica cu exactitate legalitatea cheltuirii banului public

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vergil Chiţac: Voi verifica cu exactitate legalitatea cheltuirii banului public

Politică 01 Octombrie 2020 / 09:11 2610 accesări
Foto: Facebook, Vergil Chiţac

Foto: Facebook, Vergil Chiţac

Noul primar Vergil Chiţac dă asigurări că, după ce va intra pe deplin în funcţie, Primăria Constanţa va da dovadă de transparenţă, dialog permanent şi nu va plana nici cea mai mică suspiciune asupra corectitudinii activităţii.

Postarea integrală de pe pagina sa de facebook:

Dragi constănţeni, peste câteva zile ne intrăm în drepturi.
În mandatul meu, vă voi prezenta transparent toată activitatea de la Primărie şi voi explica fiecare acţiune şi fiecare gest pe care le voi face în calitate de primar.

Îmi doresc să existe dialog permanent şi să nu planeze nici cea mai mică suspiciune asupra corectitudinii activităţii mele. Acestea fiind zise, vă prezint mai jos care sunt lucrurile pe care le voi face imediat ce preiau mandatul în mod oficial:
1. Cer rapoarte de lucru de la toate direcţiile şi instituţiile subordonate, care să îmi prezinte problemele pe termen scurt şi planul de acţiuni pe termen lung;
2. Fac analiza bugetului de venituri şi cheltuieli al Primăriei pentru a şti exact cum stăm şi cum putem îmbunătăţi situaţia;
3. Iau legătura cu toţi furnizorii de utilităţi (apă, canalizare, căldură, gaze, electricitate) pentru a vedea care e situaţia înaintea iernii şi a nu ne trezi cu surprize neplăcute;
4. Nu în ultimul rând, chem Curtea de Conturi. Voi verifica cu exactitate legalitatea cheltuirii banului public până în acest moment şi a contractelor aflate în derulare.
O altă problemă o reprezintă şefii din Direcţii care sunt numiţi politic şi care nu performează. Vă garantez că reformăm administraţia şi modul în care vom face management la Primărie. Şi începem de sus, de la top-management, unde sunt probleme foarte mari.
Va fi mult de lucru şi voi întâmpina probleme numeroase, sunt perfect conştient de acest lucru. Dar cunosc administraţie şi procesele de lucru.
Sunt convins că împreună vom transforma Primăria şi vom performa pentru binele Constanţei.

Vă mulţumesc!”12
Pagina a fost generata in 0.1413 secunde