Verificări cu cântec la hotelul Histria din Mamaia! Ce s-a întâmplat!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Proprietarul coordonează activitatea din penitenciar? Verificări cu cântec la hotelul Histria din Mamaia! Ce s-a întâmplat!
Social 25 August 2016 / 17:19 3448 accesări 3 comentarii

Circul din jurul hotelului Histria din Mamaia pare să nu se mai termine! Clădirea deținută de controversatul George Bosânceanu în centrul stațiunii Mamaia continuă să rămână în atenția presei, dar și a autorităților, din cauza numeroaselor reclamații pe care turiștii din zonă le fac, deranjați de zgomotul infernal produs de generatorul care alimentează clădirea cu energie electrică. Joi după-amiază, 25 august, a avut loc un nou scandal la hotelul Histria, după ce reprezentanții Enel, însoțiți de o echipă a Jandarmeriei, s-au deplasat la fața locului pentru a face câteva verificări, având suspiciuni că în cursul nopții se sustrage curent de la rețeaua publică. ”Eu discut zilnic acasă, la hotel, și astăzi copiii mi-au spus de un incident, că cei de la Enel, împreună cu Poliția, să controleze unde am eu generatoarele, la mine pe proprietate. Nu i-au lăsat și aceștia au încercat să intre cu forța. Am vorbit prin telefon cu cei de la Enel, nu le-am permis accesul și le-am cerut să vină cu o hotărâre judecătorească dacă vor să facă verificări pe proprietatea mea, nu așa cum au făcut data trecută, când mi-au confiscat generatorul. În concluzie, cei de la Enel au plecat cu coada între picioare, cu tot cu Poliție”, a declarat pentru ”Telegraf”, prin telefon, proprietarul hotelului, din închisoare. Încercarea de a face verificări la hotelul Histria nu s-a încheiat cu succes pentru reprezentanții Enel, iar circul nu a lipsit. ”I-am înjurat, într-adevăr, pe toți și le-am spus să nu mai facă abuzuri, cum au făcut atunci când au confiscat generatorul. Le-am făcut și plângere penală la DNA”, a spus George Bosânceanu. Reprezentanții Enel nu au putut face mai multe precizări cu privire la acțiunea întreprinsă la hotelul Histria din Mamaia, motivând că echipa este încă în teren, însă vor reveni cu mai multe informații. Reamintim că hotelul Histria din Mamaia nu se încadrează în categoria unităților de cazare clasificate de Autoritatea Națională pentru Turism.

Pentru a transmite un mesaj polițiștilor și celor care vor să îi verifice, reprezentanții hotelului au lipit mai multe afișe pe clădire. Astfel, la recepție, turiștii sunt anunțați că polițiștii și jandarmii nu au ce căuta în hotel, iar în zona generatorului sunt lipite mai multe afișe cu mesaje obscene.

Vezi video aici:

https://youtu.be/BfXRvLeUjcU

https://youtu.be/0JHBQ6L7ez4

https://youtu.be/iIi24eP8g80Pagina a fost generata in 0.1163 secunde