Verificări de amploare la tabăra Vraja Mării din Costinești! Ce se întâmplă?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Verificări de amploare la tabăra Vraja Mării din Costinești! Ce se întâmplă?

Social 24 August 2018 / 16:42 685 accesări

Tabăra Vraja Mării din Costinești a fost supusă unor ample controale, după ce mai multe persoane au acuzat stări de rău, după ce ar fi mâncat la respectiva unitate.

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului a fost sesizat vineri, 24 august, în acest sens. Comisarii OPC, împreună cu președintele ANPC, Marius Pârvu, dar și medici din Direcția de Sătate Publică Constanța, efectuează ample verificări.

La spital ar fi ajuns, de fapt, o singură persoană cu stări de rău, mai exact semne ale toxiinfecției alimentare.

„Persoana cu stări de rău a fost transportată la spital. Inspectorii DSP sunt la fața locului. Vorbim despre o tabără studențească“, a declarat directorul DSPJ Constanța, ec. Cristina Schipor.

Amintim ca în urmă cu două zile, în urma unei sesizări, comisari ai Protecției Consumatorilor au întreprins un control la tabăra menționată. „Am dispus oprirea temporară a prestării de servicii și sancțiuni pentru preceduri nesigure, ce puneau în pericol sănătatea“, a spus comisarul șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu.

La controlul din 24 august, inspectorii OPC au găsit un depozit ascuns în subsolul clădirii, pe care reprezentanții taberei nu l-au prezentat la primul control, loc de unde se făcea aprovizionarea cu alimente.12
Pagina a fost generata in 0.1381 secunde