Vezi ce se întâmplă la Aeroportul Internațional M. Kogălniceanu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vezi ce se întâmplă la Aeroportul Internațional M. Kogălniceanu
Social 16 Ianuarie 2018 / 11:49 1229 accesări 1 comentariu

Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța informează că marți, 16 ianuarie, ora 08:00, aeroportul era deschis operării aeronavelor în condiții de iarnă. „Se lucrează în permanență cu utilajele de deszăpezire (freze, lame, etc.). Deoarece există preocupare permanentă a conducerii aeroportului pentru desfășurarea traficului aerian în cele mai bune condiții de siguranță și securitate, s-au pus în aplicare măsurile prevăzute în Programul de pregătire a S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța S.A. pentru sezonul de iarnă“, transmite conducerea aeroportului.

Așadar, potrivit informării aeroportului, stocurile substanțe degivrante sunt făcute. Momentan, există un stoc de 9.200 de litri 100% lichid degivrant și 10.000 kg de uree granulată, urmând ca aceste cantități să fie reînnoite periodic, în funcție de necesități. Echipamentele de deszăpezire la care s-au făcut reviziile tehnice în vederea trecerii la exploatarea de iarnă sunt: 3 lame pentru zăpadă, 2 freze, 2 perii cu suflantă și 1 împrăștietor de uree. Toate utilajele de deservire tehnică a aeronavelor au fost verificate în vederea funcționării lor în parametrii optimi.

În perioada 01.11.2017-31.03.2018, în cadrul Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța funcționează „Comandamentul operativ de iarnă”, constituit pentru asigurarea bunei funcționări a aeroportului pe perioada de iarnă.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1475 secunde