Viceprimarul Babu va fi schimbat din funcție?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Liberalii i-au pus gând rău Viceprimarul Babu va fi schimbat din funcție?
Administrație 25 Iunie 2019 / 16:54 2285 accesări 4 comentarii

Consilierii locali ai PNL i-au pus gând rău viceprimarului Constanței Dumitru Babu. Aceștia cer schimbarea din funcție a lui Babu pentru că îl consideră absent în viața orașului. „Potrivit legii, “demnitatea de viceprimar este o funcție eminamente politică, cei care ocupă aceste funcții fiind consilieri locali agreați de majoritatea politică constituită în cadrul consiliilor locale, care le acordă votul pe criterii preponderent de natură politică. Consiliul local poate revoca sau retrage încrederea acordată viceprimarului în funcție”. A sosit momentul ca Dumitru Babu să își facă bagajele și să plece din clădirea administrației locale constănțene și dintr-o funcție pe care a onorat-o cu realizări ZERO. Dumitru Babu a fost unul dintre cei mai absenți și inutili viceprimari din istoria Constanței. În cazul în care actualul viceprimar se simte jenat să plece de bunăvoie, noi, consilierii locali PNL, am considerat că ar fi bine să îl ajutăm”, au transmis consilierii locali liberali prin intermediul unui comunicat de presă.

PROIECT DE HOTĂRÂRE DEPUS ÎN CONSILIUL LOCAL

În acest sens, aleșii locali liberali au depus marți, 25 iunie, la Secretariatul Consiliului Local Constanța, proiectul de hotărâre privind schimbarea din funcție a viceprimarului Municipiului Constanța, Dumitru Babu. „Este un document asumat de toți consilierii locali ai Partidului Național Liberal. Conform legii, „Schimbarea din funcție a viceprimarului se poate face de consiliul local, prin hotărâre adoptată cu votul a două treimi din numărul consilierilor în funcție, la propunerea motivată a primarului sau a unei treimi din numărul consilierilor locali în funcție”. Credem că acest oraș trebuie să fie condus de oameni implicați în gospodărirea și administrarea lui, activi și hotărâți”, au mai adăugat consilierii locali, fără a oferi alte explicații. Rămâne de văzut cum se va încheia această telenovelă administrativă, ajunsă la punctul culminant în plină agitație electorală.

Loading...

4 comentarii

golan piata universisitati -nicolae paturca!! 17:53:40 / 25 Iunie 2019
un niecica-nimeni!!

o nulitate , ta-su era un infocat pnl-st si acum un infocat psd-st

Vasile 22:31:18 / 25 Iunie 2019
Hmmm !

Este vesel ca proasta in papusoi , dupa ce a vazut un stiulete mare ...

Liviu Chilian 01:22:17 / 26 Iunie 2019
Babuin primitiv!

Ha! Demetrios Babuinos va ramane in...isteria("istoria") pestilentei-orientale de la malu' marii, in particular, si in isteria Nebunistanului-Rromarlanesc, in general! Dupa modelul zsidanesc-satanic cu anti-Shitism("anti-Semitism"), Babuinos a consakrat in limbaubau' romarlanesc, expresia coprofaga "anti-Greco-Tziganism/anti-Machidonism". Pt ca pe Machidonu'-Satanic il doare'n popou de kustendilii, coledzii lui liberabiatzi vor sa'l ardadetot din primarabie! Cum credeti ca s'a aparat ales-bulesul...urbei Sfantului Konstantinos cel Mare? La sfatul pesedizdului Dobre si Tatzii, Greco-Tziganul Babuinos si'a tras avokkt Zsidan-Satanic ce ii acuza de anti-Greco-Tziganism/anti-Machidonism pe...Mucanii ce vor sa'l faca cenusa in kuptorul de la Dobre si Fiii; business pesedizd de mari succesuri unde Babuinos a invatat...liberabiatismul

ispas 17:08:09 / 02 Iulie 2019
babu

fagadau,trimite-l pe babu sa faca o baie la MODERN printre cacati de copii ptr. ca nu exista un wc .DE cosuri de gunoi nici nu se pune problema!!!!!!!!NU ESTE NICI UNUL.ASA ca babule laLADA CU GUNOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA VA FIE RUSINE ESCROCILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2016 secunde