Victime! Atac armat lângă sediul Agenţiei pentru Siguranţa Naţională din SUA

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Victime! Atac armat lângă sediul Agenţiei pentru Siguranţa Naţională din SUA
Externe 14 Februarie 2018 / 22:02 544 accesări 0 comentarii

Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui incident armat produs miercuri în apropierea sediului Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA) din Statele Unite, relatează posturile de televiziune WBA şi MyFox8. Un suspect a fost reţinut de poliţie și s-au găsit urme de gloanţe pe un SUV negru. Incidentul armat a avut loc miercuri la ora 7.15 (14.15, ora României) în apropierea uneia dintre intrările în sediul Agenţiei pentru Siguranţă Naţională (NSA), în Fort Meade, Maryland, potrivit Daily Star.

Presupusul autor al atacului a fost reţinut. Printre persoanele rănite se numără un agent de poliţie. Un vehicul de teren a fost oprit în faţa barierei, la un punct de acces în sediul NSA, având urme de gloanţe în partea frontală. Cel mai probabil, un individ a forţat intrarea în sediul NSA şi a deschis focul, atrăgând riposta agenţilor de securitate.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2583 secunde