Victor Ponta a contestat decizia CNATDCU de retragerea a titlului de doctor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Victor Ponta a contestat decizia CNATDCU de retragerea a titlului de doctor

18 Iulie 2016 / 13:39 405 accesări

Fostul premier Victor Ponta a contestat, vineri, 15 iunie, decizia Consiliului Național de Atestare a Titlurilor Diplomelor și Certificatelor Universitare de retragerea a titlului de doctor, iar consiliul are la dispoziție zece zile pentru a analiza și a decide dacă admite sau respinge contestația.

Ponta a depus contestația la Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetarii, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), așa cum prevede regulamentul CNATDCU în aceste cazuri. Mai departe, Consiliul General CNATDCU numește o comisie de analiză a contestației, formată din trei membri CNATDCU care nu au fost implicați în analiza sesizării și nu se află în

situație de conflict de interese cu vreuna dintre părțile implicate. Raportul comun al membrilor acestei comisii este transmis spre consultare membrilor Consiliului General al CNATDCU în termen de maximum 7 zile de la înregistrarea contestației.

„Dacă pe parcursul analizei contestației, persoana vizată recunoaște prin adresa autentica încălcarea standardelor de etica profesionala și își exprimă acordul privind retragerea titlului de doctor, președintele CNATDCU poate propune Consiliului General, fără a mai include analizele și documentele prevăzute la art. 6-17, retragerea titlului de doctor”, se arată în regulementul de funcționare CNATDCU.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.4012 secunde