Victor Ponta și Dan Șova, în fața judecătorilor de la Curtea Supremă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Victor Ponta și Dan Șova, în fața judecătorilor de la Curtea Supremă
18 Martie 2016 / 12:30 338 accesări 0 comentarii
Victor Ponta și Dan Șova

Victor Ponta și Dan Șova

Fostul premier Victor Ponta a ajuns, vineri în jurul prânzului, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde are loc un nou termen din dosarul Turceni-Rovinari, în care este acuzat alături de fostul ministru Dan Șova.

Fostul premier Victor Ponta participă, vineri, la o nouă ședință de judecată în dosarul Turceni Rovinari, în care este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat.

Victor Ponta a fost apostrofat la intrarea în sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), câteva persoane strigând "Plagiatorul". Fostul premier a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliștilor.

Tot la sediul ÎCCJ, a ajuns vineri și fostul ministru al Transporturilor, Dan Șova, acuzat în același dosar de complicitate la abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală în formă continuată şi spălare de bani.

Potrivit procurorilor DNA, în perioada octombrie 2007 - decembrie 2008, prin Cabinet Individual de Avocat "Victor-Viorel Ponta" a obţinut de la SCA "Şova şi Asociaţii" suma 181.439,98 de lei, pentru activităţi, care însă în realitate nu s-au efectuat.

Victor Ponta este primul premier post-decembrist trimis în judecată în timpul mandatului său.Pagina a fost generata in 0.1714 secunde