Victorie cu peste o sută de puncte înscrise pentru BC Athletic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Baschet masculin / Liga Naţională Victorie cu peste o sută de puncte înscrise pentru BC Athletic
Sport 01 Februarie 2020 / 12:24 722 accesări 0 comentarii
Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Sursa foto: Facebook Baschet Club Athletic Constanta

Sala Sporturilor din Constanţa a găzduit vineri seară întâlnirea dintre formaţiile Baschet Club Athletic Constanța şi CSM Sighetu Marmaţiei, din Liga Naţională, Grupa Albastră, etapa a 15-a. La capătul unui meci spectaculos, BC Athletic s-a impus cu scorul de 101-86, la pauză 55-38.

Pentru „Gladiatorii din Tomis” au marcat Kyle Kilgore 29 de puncte, Siler Schneider 18p, Rahsaan Williams 10p, Adrian Trandafir 9p, Cristian Mâinea 7p, Sergiu Ursu 6p, Affia Ambadiang 6p, Christian Chiţu 5p, Georgian Păun 4p, Victor Dudaş 4p şi Ștefan Gribinic 3p.

Scorul pe sferturi în meciul BC Athletic - CSM Sighet: 24-18, 31-20, 24-23, 22-25.

„BC Athletic reușește o performanță unică în acest sezon. Antrenorii Alexandru Olteanu, Bogdan Ivanovici și Vladimir Mihai s-au bazat pe toți jucătorii înscriși pe foaia de joc și, în premieră, toți cei 11 jucători ai Gladiatorilor din Tomis de pe foaia oficială și-au trecut numele în dreptul marcatorilor. Ștefan Gribinic, juniorul U18 cooptat în lotul mare de la CSS1-Athletic Constanta, a adus prima sută a sezonului pentru Gladiatorii din Tomis cu aruncarea sa de 3p”, menţionează pagina oficială de Facebook a clubului constănţean.

La BC Athletic a debutat şi americanul Siler Schneider, aflat la primul său contract în Europa. Siler Schneider evoluează pe postul de coordonator de joc şi a absolvit colegiul cu 1.440 de puncte în carieră, statistică ce l-a dus în primii cinci marcatori în istoria colegiului, fiind printre principalii jucători pe care echipa UC Davis Aggies s-au bazat.

În etapa viitoare, programată la 29 februarie, BC Athletic va întâlni, în deplasare, pe CSM VSKC Miercurea Ciuc.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1476 secunde