Victorii pentru Tecău și Mergea, înfrângere pentru Copil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Tenis de câmp

Victorii pentru Tecău și Mergea, înfrângere pentru Copil

Sport 11 Ianuarie 2017 / 12:58 408 accesări
Jean-Julien Rojer și Horia Tecău s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney

Jean-Julien Rojer și Horia Tecău s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Sydney

Perechea formată din tenismanul constănțean Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer, cap de serie nr. 4, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney, dotat cu premii în valoare totală de 437.380 de dolari. Tecău și Rojer s-au impus, cu scorul de 2-6, 6-4, 10-5, în fața australienilor Matt Reid și Jordan Thompson, după o oră și trei minute de joc. Tecău și Rojer și-au asigurat un cec în valoare de 3.860 dolari și 45 de puncte ATP, iar în sferturi vor înfrunta dublul olandez alcătuit din Wesley Koolhof și Matwe Middelkoop. Tecău a disputat două finale la Sydney, în 2013, alături de belarusul Max Mirnîi, și în 2015, alături de Rojer, iar Florin Mergea a jucat finala anul trecut la Sydney, alături de indianul Rohan Bopanna.

MERGEA ŞI INGLOT, ÎN SFERTURILE TURNEULUI DE LA AUCKLAND

Perechea alcătuită din tenismanul român Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot, cap de serie nr. 2, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Auckland, dotat cu premii în valoare totală de 450.110 de dolari. Mergea şi Inglot au câştigat meciul disputat în faza optimilor de finală împotriva neozeelandezilor Jose Statham şi Finn Tearney, care au primit un wild-card din partea organizatorilor, cu scorul de 7-5, 7-5, după o oră şi 22 de minute de joc. Pentru calificarea în sferturi la Auckland, Mergea şi Inglot şi-au asigurat un cec în valoare de 3.970 de dolari şi 45 de puncte ATP. În sferturi, Mergea şi Inglot vor înfrunta perechea Jonathan Erlich (Israel) / Scott Lipsky (SUA).

COPIL, ELIMINAT ÎN PRIMUL TUR AL CALIFICĂRILOR DE LA AUSTRALIAN OPEN

Tenismanul român Marius Copil, locul 127 ATP și al 15-lea favorit al calificărilor, a pierdut, miercuri dimineaţă, confruntarea cu australianul Alex Bolt (locul 631 ATP), scor 7-6 (7/2), 4-6, 4-6, în primul tur al calificărilor pe tabloul principal de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. România nu va avea astfel reprezentat pe tabloul principal de la Australian Open, în competiţia masculină.

Adrian LUNGU

adrian.lungu@telegrafonline.ro12