IPS Teodosie: vindecă tot rugăciunea, mai mult decât vaccinul

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

VIDEO. IPS Teodosie: vindecă tot rugăciunea, mai mult decât vaccinul

Eveniment 12 Ianuarie 2021 / 14:33 1545 accesări
Foto: captură Youtube

Foto: captură Youtube

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, are noi opinii legate de vaccinare.

"Nici nu recomand, nici nu interzic."

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a declarat, marţi, referitor la vaccinarea împotriva noului coronavirus, că fiecare este "liber" în lua o decizie în acest sens, el neputând-o nici interzice, nici promova.

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, susține că nu se va vaccina pentru că are multe alergii. El a mai spus că în ultimele zile a citit mai mult studii medicale decât alte studii, ajungând la concluzia că nu poate avea un răspuns categoric cu privire la vaccinare.

Nu poți nici să recomanzi, nici să interzici acest vaccin. Fiecare trebuie să-l facă în cunoștință de cauză. Noi nu spunem nici da, nici nu și adevărat este aici competența medicului, nu pot să spun eu că sunt competent în privința vaccinului. Orice extremism nu este de bun augur. Nici vaccinați-vă toți, nici nu vă vaccinați, dar orice pacient ia de la medicul său o recomandare pentru un vaccin, pentru o boala, dar cel mai mult, să știți, vindecă tot rugăciunea, mai mult decât vaccinul, sunt convins de aceasta. Eu m-am apropiat de toți oamenii, că asta este menirea mea, nu am luat niciun virus, a declaratArhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Întrebat ce le vor spune enoriaşilor despre vaccinare preoţii din judeţul Constanţa, IPS Teodosie a spus că aceştia au primit ghidul de la Patriarhie şi vor decide în consecinţă.12