Viitorul Constanța sărbătorește 10 ani de activitate la City Park

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Viitorul Constanța sărbătorește 10 ani de activitate la City Park Trofeele campionilor - prezentate Constanței
Sport, Monden 19 Noiembrie 2019 / 14:06 5052 accesări 0 comentarii

În 2009 era doar un vis frumos însă, acum, este realitate, spun reprezentanții FC Viitorul. 10 ani de muncă, devotament șisucces ai FC Viitorul Constanța și Academia Hagi vor fi sărbătoriți joi, 21 noiembrie, de către jucători și staff-ul acestora, alături de toți vizitatorii City Park Mall din Constanța.

Sărbătoare cu premii pentru toată lumea

„Născuți în 2009 - FC Viitorul Constanța 10 ani" este un eveniment cu adevărat special nu numai pentru jucători, ci și pentru cei care vor fi alături de juniori, cărora cele două structuri sportive le-au pregătit mai multe surprize ce constau în premii și autografe. Micuții născuți în 2009 vor fi și ei aniversați și vor primi certificate de naștere simbolice. În plus, 50 de abonamente Family și 100 de bilete-voucher vor putea fi câștigate de cei mai norocoși participanți la eveniment.

Vitrina Viitorului - Inaugurată de jucători și staff

Meciurile din cupele europene, preliminariile Ligii Campionilor și ale Europa League au adus echipei FC Viitorul nenumărate premii care, acum, la 10 ani distanță, vor fi expuse în incinta centrului comercial. Vitrina Viitorului va rămâne deschisă publicului larg timp de 3 săptămâni. FC Viitorul și Academia Hagi se dovedesc adevărate pepiniere de jucători talentați, oferind Europei tineri profesioniști, care se bucură de succes pe plan internațional: Răzvan Marin joacă acum la Ajax Amsterdam, iar Ianis Hagi la Genk.

„Campionii creează campioni"

Un alt moment special în cinstea celor 10 ani de activitate va avea loc la două zile după evenimentul aniversar, mai exact sâmbătă, 23 noiembrie, în intervalul 17:00 - 19:00, la Complexul Iaki din Mamaia. Cel mai mare jucător român al tuturor timpurilor, Gheorghe Hagi, va fi prezent la lansarea cărții „Campionii creează campioni", o carte tehnică gândită, concepută și creată de către Gheorghe Hagi.

Accesul la ambele evenimente este liber, iar mai multe detalii sunt disponibile pe pagina deFacebook.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1503 secunde