Viitorul este favorită în duelul cu penultima clasată

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 8-a

Viitorul este favorită în duelul cu penultima clasată

Sport 25 Octombrie 2020 / 07:42 272 accesări
Portarul Valentin Cojocaru şi atacantul Kevin Luckassen se gândesc doar la victorie

Portarul Valentin Cojocaru şi atacantul Kevin Luckassen se gândesc doar la victorie

FC Viitorul Constanţa (locul11, 9 puncte şi golaveraj 10-11) va evolua pe teren propriu în etapa a opta a Ligii 1 la fotbal, duminică seară, de la ora 18.45 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus). Formaţia constănţeană va întâlni penultima clasată, FC Argeş (locul 15, 4 puncte şi golaveraj 5-12), iar în aceste condiţii partida programată pe stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu este una în care Viitorul porneşte cu prima şansă. O victorie ar permite echipei de la ţărmul mării să urce în clasament şi să se menţină pe linia ascendentă din ultima perioadă.

„Va fi un meci dificil. Trebuie să ne gândim numai la victorie, să mai acumulăm trei puncte în clasament şi să urcăm aproape de zona de play-off. Trebuie să jucăm fotbal, să începem foarte agresiv şi să nu le dăm nicio şansă. Am ajuns la un nivel mult mai bun decât acela când am început campionatul. Ne-am acomodat şi cu Mister (n.r. - Ruben de la Barrera), şi cu staff-ul şi ideile de joc. Se vede pe teren că practicăm un joc bun şi sperăm ca mîine să facem acelaşi lucru. Avem o echipă mai matură, trebuie să profităm de lucrul acestaşi să ne atingem obiectivul” - Valentin Cojocaru.

„Cred că va fi un meci dificil şi probabil că vor juca gresiv. Dorinţa mea este să marchez în fiecare meci şi sper că voi înscrie în continuare. Ca atacant este important să marchezi, dar important este ca să câştige echipa. Sper să continuăm seria pozitivă şi să obţinem încă trei puncte. Suntem motivaţi, trebuie să fim concentraţi pe teren” - Kevin Luckassen.

„După părerea mea, ne aşteaptă un meci important. Trebuie să fim mai buni decât ei şi să câştigăm, să obţinem cele trei puncte. Mâine va fi o nouă provocare şi o nouă şansă de a avansa în clasament. Ne gândim la o nouă victorie. Nu contează locul în clasament, deoarece fiecare meci este diferit. Trebuie să practicăm jocul nostru, să fim în alertă şi să menţinem un nivel ridicat pe toată durata întâlnirii. Ne-am pregătit bine, trebuie să ne adaptăm, jucăm acasă şi trebuie să ne impunem” - Ruben de la Barrera, manager FC Viitorul.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Andrei Moroiţă, la centru, ajutat de asistenţii Adrian Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar rezervă va fi Bogdan Dumitrache.

Taguri articol


12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.2012 secunde