Viitorul înfruntă o nou-promovată în prima etapă a sezonului 2020-2021

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa 1: FC VIITORUL CONSTANŢA - UTA ARAD

Viitorul înfruntă o nou-promovată în prima etapă a sezonului 2020-2021

Sport 21 August 2020 / 16:12 804 accesări

Ruben de la Barrera, manager tehnic Viitorul: „Este important să pornim bine”

Ruben de la Barrera, manager tehnic Viitorul: „Este important să pornim bine”

Sebastian Mladen şi Virgil Ghiţă vor să zâmbească şi la finalul partidei de sâmbătă

Sebastian Mladen şi Virgil Ghiţă vor să zâmbească şi la finalul partidei de sâmbătă

Prima etapă a sezonului 2020-2021 din Liga 1 la fotbal programează sâmbătă, 22 august, de la ora 15.30 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), pe stadionul „Central” al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, întâlnirea dintre echipele FC Viitorul Constanţa şi UTA Arad. Duelul cu nou-promovata UTA va fi unul special pentru formaţia constănţeană, care va bifa primul meci oficial după despărţirea de managerul tehnic Gheorghe Hagi, care a anunţat, la 2 august, decizia de a se retrage de la conducerea echipei de seniori, de pregătirea căreia s-a ocupat în perioada septembrie 2014 - 1 august 2020.

Noul manager tehnic, spaniolul Ruben Alfonso de la Barrera Fernandez, speră să obţină prima victorie pe banca tehnică a Viitorului, fiind mulţumit de modul în care jucătorii s-au pregătit înaintea startului Ligii 1: „Încercăm să construim ceva special pentru acest sezon. Vom începe mâine. Am petrecut puţin timp împreună, dar consider că echipa este pregătită să obţină primele puncte. Nu concep alt mod de a porni. Mă simt foarte bine alături de echipă, de staff, de toţi membrii clubului şi sunt impresionat. Aştept ca Viitorul să-şi impună jocul. Este important să pornim bine, trebuie să fim conectaţi şi concentraţi pe toată durata jocului. Primul pas este să trecem de UTA şi obiectivul nostru este acela de a câştiga partida”.

Şi jucătorii Viitorului sunt nerăbdători să înceapă noul campionat, unul în care vor să demonstreze că ratarea play-off-ului din sezonul trecut a fost doar un accident.

„Începe un nou sezon. O să avem un meci împotriva celor de la UTA, un meci greu, pentru că ei vor veni, cu siguranţă, cu un entuziasm. Noi trebuie să fim concentraţi şi să încercăm să câştigăm. Nu am mai jucat împotriva lor, dar sunt jucători acolo pe care îi cunoaştem, sunt şi jucători care au trecut pe la noi. Fiecare meci este important. Cu atât mai mult că este primul meci mâine trebuie să luăm cele trei puncte. Să facem ce am antrenat şi să câştigăm” - Sebastian Mladen.

„Începe un sezon important, în care trebuie să demonstrăm că suntem o echipă bună, că ce s-a întâmplat sezonul trecut a fost o greşeală. Sper să începem foarte bine din primul meci, cu UTA, şi să luăm cele trei puncte. Obiectivul este acelaşi, să facem o figură frumoasă în fiecare meci şi să intrăm în play-off. Şi cu noul antrenor cred că vom face o figură foarte frumoasă în campionatul acesta” - Virgil Ghiţă.



12