Viitorul merge cu 24 de jucători în Belgia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Europa League Viitorul merge cu 24 de jucători în Belgia
Sport 23 Iulie 2019 / 16:18 354 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

FC Viitorul Constanța va susține joi seară, de la ora 21.30 (ora României), întâlnirea cu belgienii de la KAA Gent, din prima manșă a turului secund din UEFA Europa League. Este al patrulea sezon consecutiv pentru Viitorul în Cupele Europene, iar pentru echipa constănțeană dubla cu Gent reprezintă și un prilej de revanșă după eliminarea din urmă cu trei ani! Fotbaliștii Viitorului au efectuat marți dimineată un ultim antrenament în țară, iar după-amiază are loc deplasarea în Belgia, cu o cursă aviatică cu destinația Bruxelles.

Managerul tehnic Gheorghe Hagi a decis ca lotul care efectuează deplasarea în Belgia să fie alcătuit din 24 de jucători - portari: Arpad Tordai, Cătălin Cabuz, Valentin Cojocaru; jucători de câmp: Bogdan Țîru, Sebastian Mladen, Radu Boboc, Paul Iacob, Marius Leca, Virgil Ghiță, Steliano Filip, Vlad Achim, Andrei Artean, Bradley de Nooijer, Marco Dulca, Andrei Ciobanu, Najib Ammari, Lyes Houri, Alexandru Mățan, Eric de Oliveira, Denis Drăguș, George Ganea, Gabriel Iancu, Andreias Calcan și Alexi Pitu.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2314 secunde