Viitorul nu a primit oferte oficiale pentru Ianis Hagi și Tudor Băluță

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1 Viitorul nu a primit oferte oficiale pentru Ianis Hagi și Tudor Băluță
Sport 27 Ianuarie 2019 / 09:06 354 accesări 0 comentarii
Ianis Hagi și Tudor Băluță

Ianis Hagi și Tudor Băluță

După ce în mass-media centrală au apărut informaţii privind o ofertă în valoare de câte trei milioane de euro pentru Ianis Hagi și Tudor Băluță, FC Viitorul a comunicat, oficial, faptul că la club nu a sosit vreo ofertă concretă, articolele fiind doar speculaţii la momentul actual. Totuşi, şi în presa din Italia este vehiculată ştirea privind plecarea celor doi jucători, dar la finalul actualului sezon, în vară.

„FC Viitorul anunță că Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt în continuare jucătorii echipei constănțene. Pe adresa clubului Viitorul nu a sosit nicio oferta din partea formației Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menționați, iar articolele apărute în presa sunt doar speculații”, este comunicatul clubului constănţean postat pe site-ul oficial.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2171 secunde