„Vikingii“ revin la History cu noi episoade din sezonul 4

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

„Vikingii“ revin la History cu noi episoade din sezonul 4

Divertisment 03 Ianuarie 2017 / 17:52 1338 accesări

Drama “Vikingii”, plină de catastrofe, răzbunare și moarte, revine la History cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon duminică, de la ora 22.00, din 8 ianuarie. După cum spune creatorul și scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc “evenimente importante și cutremurătoare”. În premiera mijlocului de sezon, reapariția lui Ragnar în Kattegat pornește un lanț de evenimente pe care nimeni - în afară de Seer - nu și le-ar fi putut imagina. El ajunge acasă pe neașteptate pentru a vedea ceea ce a devenit fiul său și pentru a rezolva treburi neterminate cu regele Ecbert (Linus Roache), în Wessex. Între timp, Lagertha (Katheryn Winnick) plănuiește o luptă pentru putere în Kattegat și Bjorn (Alexander Ludwig) se pregătește de îndeplinirea visului său de a explora Marea Mediterană într-o nouă barcă construită pentru el de Floki (Gustaf Skarsgård).

“Se întâmplă foarte multe lucruri diferite”, spune Michael Hirst despre aceste noi episoade din cel de-al patrulea sezon. “Intră mult mai adânc în unele zone, în aspectele sentimentale, în relații. Are și bătălii extraordinare, într-adevăr, dar în esență este o călătorie foarte, foarte emoțională. Am propulsat “Vikingii” la cel mai înalt nivel al dramei istorice urmând firul poveștii inspirate din evenimente reale, precum navigarea pe Marea Mediterană a lui Bjorn Cot de Fier sau transformarea lui Ivar Fără Os în cel mai de temut războinic din toate timpurile. Nu este povestea unui singur om, ci saga lui Ragnar și a fiilor săi”.

Al cincilea sezon din ”Vikingii”, în care distribuția este completată de câștigătorul Globului de Aur Jonathan Rhys Myers („Dinastia Tudorilor“), este în etapa de producție în Irlanda. Seria aclamată de critici a creatorului și unicului scenarist Michael Hirst („Elizabeth“ - film câștigător al Academy Award și Emmy, nominalizat la Globul de Aur cu seria „Dinastia Tudorilor“), “Vikingii” este o saga de familie care spune poveștile remarcabile ale vieților și aventurilor epice ale invadatorilor și exploratorilor Evului Mediu Întunecat.

Hirst este producător executiv împreună cu Morgan O'Sullivan de la World 2000 („Contele de Monte Cristo“; „Dinastia Tudorilor“), Sheila Hockin („Dinastia Tudorilor“; „Borgia“), John Weber de la Take 5 Productions („Dinastia Tudorilor“; „Borgia“), Sherry Marsh, Alan Gasmer și James Flynn („Dinastia Tudorilor“, „Borgia“). Jana Bennett și Arturo Interian sunt producătorii executivi din partea History.

Televiziunea History, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de History, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. History a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile History şi History HD sunt disponibile prin Digi, Telekom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

Pentru mai multe detalii, telespectatorii pot accesa site-ul oficial History România, pagina de Facebook History România sau canalul local de YouTube.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment inovative și de înaltă calitate, precum History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni, cu 121 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3985 secunde