Vin ninsori şi ploi îngheţate în toată ţara

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vin ninsori şi ploi îngheţate în toată ţara

Vremea 19 Februarie 2017 / 08:30 2357 accesări

Meteorologii au emis sâmbătă o informare privind precipitaţii sub formă de ninsoare şi ploaie "îngheţată" în aproape toată ţara.Începând de sâmbătă seară, la ora 23.00, până luni dimineaţă, la ora 10.00, meteorologii anunţă că vor cădea precipitaţii moderate cantitativ sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare în toate regiunile. În zona de munte se va depune un strat nou şi consistent de zăpadă, iar în rest vor fi depuneri de polei.

De asemenea, până luni la ora 10.00 este în vigoare atenţionarea de precipitaţii emisă sâmbătă, valabilă pentru sudul, centrul şi nord-estul ţării.

În nordul și vestul Olteniei, nord-vestul Munteniei, Munții Banatului și local în Carpații Meridionali vor predomina ninsorile și se va depune strat nou consistent de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare, mai ales pe crestele montane înalte, spulberând zăpada.În zonele joase de relief din Banat, Oltenia, Muntenia, Transilvania, sudul și centrul Moldovei, vor fi precipitații mixte, care vor favoriza depuneri de polei.

COD GALBEN DE CEAŢĂ PENTRU MAI MULTE JUDEȚE

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, duminică, atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Harghita, Iași şi Maramureș. Ceața va determina scăderea vizibilității local sub 200 de metri și izolat sub 50 metri.12
Pagina a fost generata in 0.2457 secunde