Vin zile negre pentru firmele care aduc în România marfă de calitate inferioară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vin zile negre pentru firmele care aduc în România marfă de calitate inferioară Dragnea propune o lege care să sancţioneze calitatea dublă a alimentelor în UE
Social 19 Aprilie 2019 / 09:05 1425 accesări 0 comentarii

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi, la Suceava, că în curând va propune un proiect de lege care să pedepsească din start calitatea dublă şi să interzică firmelor care aduc marfă inferioară în ţară să mai activeze.

"Voi propune o lege care să pedepsească calitatea dublă. Dacă cineva îşi permite să aducă produse mai slabe calitativ decât la ei în ţară, să plătească şi să scoatem magazinele din ţară. Prea mult timp s-au învăţat că România trebuie să vândă orice pe nimic", a declarat Liviu Dragnea.

Nu este pentru prima dată când liderul PSD face referire la produsele venite din exterior. Într-o altă deplasare în ţară, Dragnea a spus că trebuie refăcută reţeaua de aprozare, astfel încât românii nu să nu mai fie obligaţi să mănănce "toate E-urile". Totodată, el a pledat pentru ca România să nu mai exporte materie primă, cum ar fi grâul, ca să importe napolitane.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

STOP 5G!
STOP 5G! 2271 accesări
Pagina a fost generata in 0.2157 secunde