Vine şcoala, apar şi contrafăcutele!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vine şcoala, apar şi contrafăcutele!
Eveniment 20 August 2019 / 17:29 324 accesări 1 comentariu

Poliţiştii de la transporturi au ridicat peste 600 de rechizite școlare susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 90.000 de lei. Mai precis, potrivit unei informări a Serviciului Poliţiei Transporturi Maritime, „la data de 20 august a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Brașov. În urma controlului, poliţiştii au descoperit 290 de penare și 400 de ghiozdane, purtând însemnul unei mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare aproximativ 90.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Loading...

1 comentariu

VASILE 08:40:11 / 21 August 2019
RECHIZITE

Nepotica mea incepe Clasa premergatoare iar la prima intalnire cu Doamna li s-a cerut PARINTILOR suma de 500 de lei pentru RECHIZITE si alte lucrari la sala de clasa . Nu strange Doamna bani ci una din MAMICI ? Este oare correct ? Mentionez ca NEPOATA mai are un FRATE la aceeas scoala , deci vor fi necesari 1000 de lei ! ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1893 secunde