Violoncelistul Adrian Naidin, invitat de onoare la Clubul de Poezie, ediția a 3-a

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Marți, 24 martie // Doors Club

Violoncelistul Adrian Naidin, invitat de onoare la Clubul de Poezie, ediția a 3-a

Cultură 03 Martie 2020 / 10:04 2473 accesări

Ediția a 3-a a Clubului de Poezie îl are ca invitat pe violoncelistul Adrian Naidin. Îl știți de la spectacolul „Caramitru-Mălăele, câte-n lună și în stele”. A venit de multe ori la Doors Club cu bandul de jazz, dar și cu proiectul folk-rock „Tari ca piatra” (alături de Ionuț Micu). Adrian Naidin aduce pe 24 martie multe cadouri muzicale, unul dintre ele este albumul „fir-ați pomilor, să fiți” pe versuri de Nichita Stănescu.

Clubul de Poezie are ca invitat, de fiecare dată, un actor/ o actriță din Constanța. La această a 3-a ediție, cu bucurie și admirație, o anunțăm pe Luiza Martinescu - o voce de referință a scenei constănțene. Plină de patos și de charm, Luiza va prezenta publicului poeme din lirica națională și, firește, cel puțin un poem de Nichita Stănescu.

Așa cum vă amintiți, Clubul de Poezie invită la fiecare ediție câte un actor pentru a recita din lirica națională sau universală, la Clubul Doors, din Constanța. Astfel, pe 11 februarie, tematica ediției a fost Dragostea, și a fost invitat Andu Axente, actor al Teatrului de Stat Constanța, o voce puternică și încărcată de patos, după ce prima dintâi ediție din an, în ianuarie, a fost menită a sărbători ziua poetului național Mihai Eminescu… Dar, pentru că dragostea este perpetuă, și nu limitată, muzica va însoți poezia și acum, a treia oară, ca la fiecare ediție.

Spectacol de muzică și poezie:

Durată: 1h 20

Intrare: 25 de lei

Info & rezervări: 0766 057 078Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1476 secunde