Violoncelul e vedetă, duminică, în Doors

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Violoncelul e vedetă, duminică, în Doors
Divertisment 01 Februarie 2016 / 18:13 303 accesări 0 comentarii

Violoncelistul Adrian Naidin și toboșarul Ionuț Micu vor cânta, la sfârșit de săptămână, în clubul Doors. Celor doi li se vor alătura doi invitați speciali: Mircea Muntenița - chitară bass și Andrei Bălașa - chitară solo. Întâlnirea muzicală este programată duminică, 7 februarie, de la ora 20.30. Biletele pentru concert s-au pus deja în vânzare la sediul clubului constănțean, la prețul de 40 de lei.

Adrian Naidin a fost atras de muzică încă din copilărie. Deși părinții săi nu i-au încurajat de la început înclinația pentru muzică, a urmat cursurile Liceului „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca, la clasa prof. Gabriela Todor. S-a perfecționat în arta violoncelului la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, secţia Violoncel şi Muzică de Cameră.

Ionuț Micu este unul dintre cei mai cunoscuți toboșari din țară, activând în trupe precum Interitus Dei, Talisman sau Phoenix. Decisiv pentru cariera sa este anul 1997, în care Ionuț Micu l-a întâlnit pe cel care avea să fie mentorul său: Ovidiu Lipan Țăndărică.

Citește și:

Weekend cu stand-up comedy și jazz „Pân’ la rai”

„Duel” între Caramitru și Mălăele

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1875 secunde