Viorel Hrebenciuc, urmărit penal într-un nou dosar

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Viorel Hrebenciuc, urmărit penal într-un nou dosar

07 Aprilie 2016 / 10:48 379 accesări

Fostul politician Viorel Hrebenciuc a fost pus sub învinuire de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru mărturie mincinoasă, informează printr-un comunicat de presă, joi, Parchetul.

"Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1Bucureşti s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Hrebenciuc Viorel pentu săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasăîn formă continuată, acestuia fiindu-i aduse la cunoştinţă drepturile şi obligaţiile procesuale", se mai spune în comunicat.

Viorel Hrebenciuc a ajuns, joi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a luat la cunoștință faptul că este suspect de mărturie mincinoasă, după ce ar fi fost denunțat de omul de afaceri Ioan Niculae, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.

Potrivit surselor judiciare, Ioan Niculae susține că ar fi fost presat de Viorel Hrebenciuc să finanțeze campania prezidențială a lui Mircea Geoană și că fostul vicepreședinte al Camerei Deputaților ar fi mințit în fața judecătorilor, în dosarul în care Niculae a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare pentru finanțarea frauduloasă a campaniei din 2009.

Viorel Hrebenciuc este judecat de instanța supremă pentru retrocedări frauduloase, alături de fiul său și de alte persoane.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1614 secunde