Viorica Dăncilă îşi lansează candidatura pentru prezidenţiale la Constanţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Joi, 17 octombrie Viorica Dăncilă îşi lansează candidatura pentru prezidenţiale la Constanţa
Politică 15 Octombrie 2019 / 20:12 468 accesări 2 comentarii

Joi, 17 octombrie a.c., Viorica Dancilă, candidatul în alegerile prezidențiale din partea Partidului Social Democrat, va avea o serie de întâlniri electorale în județul Constanţa, după următorul program: - ora 10,00 - întâlnire electorală cu cetăţenii din zona de Nord a judeţului (terenul de sport din comuna Ciobanu), la care participă cetăţeni din localitățile Ciobanu, Hârşova, Saraiu, Gârliciu, Horia, Ghindăreşti, Topalu, Crucea, Vulturu, Seimeni, Siliştea, Pantelimon şi Grădina; - ora 13,30 - întâlnire electorală cu cetăţenii din zona Centrală a judeţului (stadionul din oraşul Murfatlar), la care participă cetăţeni din Murfatlar, Medgidia, Ovidiu, Valu lui Traian, Poarta Albă, Ciocârlia, Bărăganu, Castelu, Deleni, Adamclisi, Mereni și Peştera; - ora 18,30 - întâlnire cu alegătorii din Constanţa şi zona de Sud a judeţului (Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa), participanții fiind din Constanţa, Mangalia, Năvodari, Eforie, Techirghiol, Agigea, Cumpăna, Limanu şi Tuzla, potrivit unei informări a PSD Constanța.

Ieri, prezidențiabilul PSD, Viorica Dăncilă, și-a lansat clipul electoral intitulat „Pentru România noastră“ și sloganul „Luptăm pentru fiecare român“. În clip, Dăncilă arată că se adresează celor pentru care nu există „nu se poate“ și împarte pâine cu oamenii obișnuiți ai „României noastre cea de toate zilele“.„Lupt pentru a duce România mai departe și pentru a aduce românii împreună. Pentru mai multă încredere, pentru unitate, pentru respect și bunăstare. Pentru ziua de mâine.“„Vă chem alături de mine în aceste alegeri, pentru ca, împreună, să continuăm să luptăm pentru România și pentru fiecare român!”, spune Viorica Dăncilă în clipul său electoral.

Loading...

2 comentarii

TURCANU 08:24:23 / 16 Octombrie 2019
SUGESTIE

Să-și îmbrace Iohannis giaca roșie, să-i mobilizeze pe Mălin Both, Sandi Nebunu și Marian Ceaușescu, să vină la Constanța să combată ciuma roșie....Orban să organizeze șprițul pentru participanți!

Orban 19:36:46 / 16 Octombrie 2019
Bețivanul șef

Sa da-i jos ce-l mai bun GUVERN din istoria României și să bagi țară în haos ....Asta da "performanta ".. FMI doar ce a revizuit ieri în plus prognoza de creștere economică a României de la prognoza de 3 la sută la ce-a "EȘUATĂ " A GUVERNULUI PSD de azi de. 4 la sută !!!!!...Iar surpriza a venit după vizită lui Sică Mandolină la Mugur Isărescu la BNR de la care a aflat că.... GUVERNAREA "ESUUUAAATTAA .....A PSD ISTILOR "..A umplut vistria țării NE FIIND MOTIVE DE ÎNGRIJORARE PT O EVENTUALA .. CRIZA !!!!!....Ce se mai poate comenta , după declarația lui Mugur Isărescu...Și ce-a a PDL ISTILOR care spuneau de trei ani de zile că PSD nu va putea să-și țină promisiunile din campania de guvernare !!!!..Că nu sânt BANII PT SALARII SI PENSII !!!!!...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1803 secunde