Virgil Ciulin și Andrei Duban, invitați speciali în prima ediţie iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Virgil Ciulin și Andrei Duban, invitați speciali în prima ediţie iUmor

Divertisment 08 Septembrie 2022 / 09:04 757 accesări

Virgil Ciulin și Andrei Duban deschid seria invitaţilor speciali în cel de-al treisprezecelea sezon iUmor, care va avea premiera vinerea aceasta, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1.

Câştigător al celui de-al unsprezecelea sezon al show-ului şi concurentul despre care Mihai Bendeac a declarat că îi este fan, Virgil Ciulin, revine la iUmor, cu un moment îndelung aplaudat de către juraţii Delia, Radu Pietreanu, Cheloo și Mihai Bendeac și de persoanele aflate în public.

Aici ai devenit om pe Pământ!“, i-a spus Mihai Bendeac lui Virgil Ciulin, la scurt timp după ce acesta a pășit pe scena emisiunii.

La rândul său, vasluianul a declarat: Mă bucur că m-am întors! (...), mă bucur să vă văd din nou!”.

Hohote de râs a stârnit și actorul Andrei Duban cu numărul său savuros, din care nu au lipsit, desigur bancurie.

Radu Pietreanu, cel de-al patrulea jurat al primei ediţii iUmor, a declarat despre prestația actorului:

„Eu cu Andrei am avut foarte multe spectacole, suntem foarte buni prieteni și îl privesc cu drag de fiecare dată când vine cu bancuri, pentru că el e primul lui spectator. El râde primul la bancurile lui – asta e interesant! Deși le zice de ani de zile, râde primul și e molipsitor! E un tip tonic!“, iar Mihai Bendeac a completat: „Când mă gândesc la Andrei Duban, mă gândesc la un fel de «Mecca al bancurilor»!”.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu noul sezon de vineri, 9 septembrie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1705 secunde