Visul studenților - bursă la o universitate din străinătate. Cum pui mâna pe ea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Eveniment unic în România

Visul studenților - bursă la o universitate din străinătate. Cum pui mâna pe ea

Educație 02 Octombrie 2018 / 09:13 1506 accesări
7 țări, 40 de universități. Acestea sunt coordonatele RIUF – The Romanian International University Fair, care va avea loc pe 13 octombrie, la Hotel Ibis Constanţa.
Cei interesaţi să găsească un program de studiu în România sau în străinătate se pot întâlni cu reprezentanţii universităților şi pot afla mai multe despre ce opţiuni de carieră au, discutând cu reprezentanţii celor mai apreciate universităţi din ţară şi din străinătate. Pe lângă gama variată de universităţi prezente la RIUF, vizitatorii pot participa şi la sesiunile dedicate dezvoltării personale şi orientării în carieră create pentru elevii de liceu şi studenţii din zona Dobrogei. „Printr-o structură dinamică, care conţine ateliere practice şi prezentări ale programelor de studiu oferite de universităţile şi instituţiile educaţionale prezente la RIUF, cel mai mare eveniment educaţional din Europa de Sud şi de Est oferă suport celor care încă nu şi-au găsit vocaţia sau care încă nu ştiu ce program de studiu să aleagă. Trasând o paralelă între teorie şi practică, conferinţa îşi propune să abordeze teme care pun accent pe dezvoltarea personală şi profesională, pe oportunităţile de carieră, dar şi pe mecanismele prin care elevii şi studenţii îşi pot forma o reţea socială puternică“, se arată în comunicatul organizatorilor acestui târg universitar.
În cadrul sesiunilor de discuţii, invitaţii RIUF YouForum urmăresc să inspire şi să ajute tinerii prezenţi prin intermediul propriilor experienţe, abordând teme precum „Cum să alegi programul de studiu care ți se potrivește“, „Study Hospitality Management in Switzerland“, „Study in Germany“ sau „Studiază în SUA cu Bursă, în 4 Pași Strategici“. Acestea urmăresc să ofere participanţilor o experienţă unică prin intermediul căreia aceştia pot afla dacă se identifică sau nu cu domeniul lor de interes.
Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii pe www.riuf.ro. Înregistrarea pe site le permite acestora accesul pe toata durata târgului din 13 octombrie, inclusiv la prezentările organizate în cadrul evenimentului, iar după eveniment vor primi o ofertă personalizată de studii în funcţie de ţările şi domeniile acestora de interes. Cei care nu pot ajunge la RIUF Constanţa, pe 13 octombrie, Hotel Ibis Constanţa, mai au o şansă să participe pe 6-7 octombrie, la RIUF Bucureşti (Sala Palatului), pe 9 octombrie la RIUF Cluj Napoca (Sala Polivalentă), pe 11 octombrie la RIUF Iaşi (Palas Congress Hall Iaşi).
Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1713 secunde