VIVO!(s) los Felinos! Ziua premiilor la concursul de pisici !

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

VIVO!(s) los Felinos! Ziua premiilor la concursul de pisici !

Lifestyle 17 Septembrie 2017 / 08:50 1872 accesări

La VIVO! continuă competiția dintre feline. Sâmbătă, la start s-au prezentat cele mai reușite exemplare de feline din rasele: abisiniana, british, munchkin, selkirk rex, sfinx, deținătoare ale titlurilor de campion în 2016. Duminică, între orele 10.00 și 20.00, se vor stabili câștigătoarele acestei ediții și rămâne de văzut cine-și va păstra ”coronița” de prințesă și cine o va preda noilor campioni.

Concursul este arbitrat internațional, din juriu făcând parte arbitrii: Kaai du Plessis, din Olanda, și Kamil Kolczynski, Polonia. Doctorul Alexandru Enea, co-organizator al evenimentului, a punctat la deschiderea competiției că doar blana frumoasă și privirea languroasă nu sunt suficiente pentru ca o felină să devină campioană. Cele 100 de puncte maxime pe care le poate obține un exemplar sunt distribuite conform fișei de catalog corespunzătoare speciei, care pot fi: 30 – 40 puncte pentru aspectul blănii, 5 puncte pentru forma urechilor, 5 puncte pentru culoarea ochilor, 10 puncte pentru profil, etc. Lupta pentru primul loc se va da între cele mai reușite exemplare din fiecare categorie. Separat, vor fi acordate titlurile de Master adult, pui și pisici sterilizate.

Pisica este unul dintre puținele animale care, deși trăiește lângă om, și-a păstrat personalitatea și îndependența, motiv pentru care continuă să fie învăluită într-o aură de mister și legată de tot felul de legende ori superstiții. Pisica îți poate face ziua proastă dacă-ți taie calea, dar tot pisica îți poate lua grijile dacă toarce la tine în brațe. Pisica te poate lecui dacă doarme pe zona în care te doare sau dacă îți linge rănile.

Dincolo de povești, pisica este prima opțiune în alegerea unui animal de companie, fie de către copii, fie de către bătrâni, aceasta fiind capabilă să primească și să dea afecțiune stăpânilor. Dacă sunteți în căutarea unui partener de viață necuvântător aveți un motiv în plus să vizitați Expoziția Felină de Toamnă, ocazie care vă permite să vedeți live peste 100 de exemplare feline și să obțineți informații despre rasa care vi s-ar potrivi.

Expoziția Felină de Toamnă, un spectacol de perfecțiune pe care VIVO! îl aduce la Constanța și la care merită să participați!12
Pagina a fost generata in 0.5817 secunde