Vlad Bieltz merge în finala iUmor, sezonul 10!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vlad Bieltz merge în finala iUmor, sezonul 10! Cheloo: ”Respect! Ai toată admirația mea”

Divertisment 22 Aprilie 2021 / 22:24 543 accesări

La doar 22 de ani, Vlad Bieltz a fost trimis în finala iUmor din cel de-al zecelea sezon, după ce i-a cucerit, seara trecută, pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac cu numărul său de stand-up.

“Pentru mine este cel mai tare număr din această zi. Respect! Ai toată admirația mea”, i-a spus Cheloo, încântat de materialul livrat de Vlad. “Apreciez faptul că te-ai pregătit. Am avut în ultimele zile câteva experiențe mai puțin nefericite. Cel puțin mie mi-ai atras atenția și o să te votez pozitiv”, a spus și Mihai Bendeac, iar Vlad a primit toate cele trei voturi ale juraților, cât și încrederea celor de acasă, care l-au trimis în finală prin intermediul aplicației.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.Ştiri recomandate

Bancuri cu betivi
Bancuri cu betivi 307 accesări
12
Pagina a fost generata in 0.1937 secunde