Vloggeriţa Tequila (Bianca Adam) şi prietenul ei au fost BĂTUŢI ÎN PLINĂ STRADĂ

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Vloggeriţa Tequila (Bianca Adam) şi prietenul ei au fost BĂTUŢI ÎN PLINĂ STRADĂ
Lifestyle 05 Iunie 2020 / 14:40 4584 accesări 0 comentarii

Bianca Adam (Tequila), unul dintre cei mai cunoscuţi vloggeri din România, a povestit aseară pe canalul său de YouTube că a fost bătută în plină stradă. Se pare că agresorul este un dezvoltator imobiliar, deranjat că Bianca i-a spart o bucată de marmură atunci când a parcat în faţa casei lui, dar şi pentru că vloggeriţa a scos telefonul ca să îl filmeze.

"Mă trezesc cu el, 1,80 de om, iese pur si simplu cu un fier de vreo 3 metri, din ala de constructii....şi mi-l înfige efectiv în picior, dă cu toată forţa lui”, a povestit Tequila.

Din păcate pentru Bianca şi pentru iubitul ei, oamenii cărora le-a carut ajutorul nu au vrut să o bage în seamă şi au refuzat să îi dea un telefon pentru a suna la poliţie.
După spusele Biancăi Adam, agresorul ar fi continuat să o ameninţe chiar şi la secţia de poliţie: "Momentul în care eu m-am văzut din nou cu agresorul în faţa poliţiei a fost o nouă traumă. M-a panicat reacţia lui şi a prietenilor lui care m-au ameninţat de faţă cu poliţia."Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1545 secunde