Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor

Divertisment 28 Septembrie 2023 / 08:03 712 accesări
Foto: a1.ro

Foto: a1.ro

Celebrul vlogger Mircea Bravo vine pe scena iUmor, în cadrul celei de-a treia ediții a celui mai nou sezon al show-ului de umor de la Antena 1, care va fi difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00.

Invitat special al ediţiei, vlogger-ul urmărit de milioane de oameni și considerat unul dintre cei mai de succes creatori de conținut din România,face show total la iUmor și îi amuză copios pe cei patru jurați.

Mircea Bravo și-a început cariera prin diverse filmulețe amuzante pe care le posta pe YouTube și, încet-încet, a ajuns să facă videoclipuri cu diverși actori. Printre cele mai apreciate și îndrăgite vlogg-uri ale sale sunt acelea cu Tanti Lenuța din comuna Chinteni, Cluj, alias ,,bunica’’ și, deși nu îi este bunică în viața reală, aceasta a ajuns să aibă o relație deosebită cu ,,nepotul’’.

„Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa, banii!”, le mărturisește vlogger-ul juraților curioși să afle care este numele său adevărat. ,,Să-mi spui unde stai!’’, reacționează Cheloo, stârnind hohote de râs în rândul publicului.Ştiri recomandate

12