Volei pe plajă juvenil la Mamaia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În perioada 6-13 iulie, pe plaja LUV

Volei pe plajă juvenil la Mamaia

Sport 05 Iulie 2017 / 14:45 2439 accesări

Cei mai buni jucători și cele mai bune jucătoare de volei pe plajă din România, de la categoriile de vârstă cadeți și juniori, vor putea fi urmăriți la lucru, timp de o săptămână, pe plaja LUV din Mamaia. Acolo se vor desfășura Campionatele Naționale de volei pe plajă pentru cadeți și cadete (6-9 iulie), respectiv pentru juniori și junioare (10-13 iulie). La cadeți au drept de participare sportivi născuți în anul 2000 și mai tineri, la cadete - sportive născute în 2001 și mai tinere, iar la juniori și junioare - cei născuți în 1998 și mai tineri.

Evident, de la aceste competiții nu vor lipsi jucătorii și jucătoarele de la cluburile din județul Constanța. CSȘ 1 Momentos Constanța va participa cu 6 echipe de junioare și 3 echipe de cadete. Joi dimineață va avea loc ședința tehnică a competițiilor de cadeți și cadete, iar după alcătuirea tablourilor de concurs se joacă primele meciuri.

Să mai spunem că tot la Mamaia, dar pe plaja Dandana, vor avea loc și Campionatele Naționale de volei pe plajă pentru seniori și senioare, în perioada 21-27 august.12
Pagina a fost generata in 0.3393 secunde